здравейте на всичкиИмам следния въпрос: Приятелката ми кара Фиат Пунто 1,2 2001г но от няколко дни и свети чек лапмата след диагностика в сервиз са и казали че ламбда сондата и е за смяна, проверих в Хасково /аз съм от тук, а тя е от София/ и в магазините ме питат каква и е сондата има ли значение дали ще се подмени с Магнет Марели или Бош. Питам понеже двете са на различни цени. моля ако някой е сменял да ми предложи коя да купим и да даде ориентировъчна цена. В хасково за Бош ми искат около 200лв. а за другата нямаха цена . Предварително благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ламбда сонда Фиат Пунто
Collapse
X
-
Re: ламбда сонда Фиат Пунто
helyr написа:здравейте на всичкиИмам следния въпрос: Приятелката ми кара Фиат Пунто 1,2 2001г но от няколко дни и свети чек лапмата след диагностика в сервиз са и казали че ламбда сондата и е за смяна, проверих в Хасково /аз съм от тук, а тя е от София/ и в магазините ме питат каква и е сондата има ли значение дали ще се подмени с Магнет Марели или Бош. Питам понеже двете са на различни цени. моля ако някой е сменял да ми предложи коя да купим и да даде ориентировъчна цена. В хасково за Бош ми искат около 200лв. а за другата нямаха цена . Предварително благодаряTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
Съгласно e-per-a излиза,че е 2003г м.ОКТОМВРИ това Пунто.Като ходиш да купуваш частта най-добре талона да е с теб, да не объркате нещо.Провери го и ти в е-пер, на мен ми излиза това с номера който даваш.http://91.92.0.122:7080/navi?KEY=FOR...=188.140.4.0.0SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар