Значи като се опитам да запаля и дам на контакт лампичките по таблото и всички останали свтлини на колата светят много мижаво и стартеръте изобщо не може да завърти все едно акумулаторът е изтощен! Да обаче показанието на акумулаторът е зелено т.е. не е изтощен и отделно, че цяла вечер съм го държал на зарядно. Та има ли някой от вас идея от какво може да е този проблем??
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Oтоново проблем с Мареа-та :(
Collapse
X
-
Humppa
-
Re: Oтоново проблем с Мареа-та
valataat написа:Значи като се опитам да запаля и дам на контакт лампичките по таблото и всички останали свтлини на колата светят много мижаво и стартеръте изобщо не може да завърти все едно акумулаторът е изтощен! Да обаче показанието на акумулаторът е зелено т.е. не е изтощен и отделно, че цяла вечер съм го държал на зарядно. Та има ли някой от вас идея от какво може да е този проблем??SKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
-
Peykov написа:Ако акумулатора ти е добре, значи става въпрос за стартера, не е нещо страшно имаш два варианта-да го отворят и зачестят или да ти сменят фтулките и крачетата, което си е и по-сигурния вариант.Fiat Marea Weekend 1.6 16v SX '98г.
Lancia Dedra 1.6 91г.
Коментар
-
мирише ми на прекъснала клетка - акумулатора казва че е ок защото клеката която отчита наистина е ок ама някоя от другите е сдалка багажа и сега няма напрежение - премери го - трябва да дава поне 12,5 волта за да е наред - то затова и лампите ти светят мижаво.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
valataat написа:Значи като се опитам да запаля и дам на контакт лампичките по таблото и всички останали свтлини на колата светят много мижаво и стартеръте изобщо не може да завърти все едно акумулаторът е изтощен! Да обаче показанието на акумулаторът е зелено т.е. не е изтощен и отделно, че цяла вечер съм го държал на зарядно. Та има ли някой от вас идея от какво може да е този проблем??TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
един майстор я гледа преди малко и каза, че е най-вероятно от акумулатор, но има вероятност и някъде да закъсява някое кабелче. Довечера ще я гледат по-обстойно и с нов акумулатор и ще пиша какъв е бил проблема аре...Fiat Marea Weekend 1.6 16v SX '98г.
Lancia Dedra 1.6 91г.
Коментар
-
valataat написа:един майстор я гледа преди малко и каза, че е най-вероятно от акумулатор, но има вероятност и някъде да закъсява някое кабелче. Довечера ще я гледат по-обстойно и с нов акумулатор и ще пиша какъв е бил проблема аре...TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Yavor написа:мирише ми на прекъснала клетка - акумулатора казва че е ок защото клеката която отчита наистина е ок ама някоя от другите е сдалка багажа и сега няма напрежение - премери го - трябва да дава поне 12,5 волта за да е наред - то затова и лампите ти светят мижаво.Fiat Marea Weekend 1.6 16v SX '98г.
Lancia Dedra 1.6 91г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар