колата темпра 1,6 моно-бош. поради компетентна намера преди мен нямам моторче за празен ход, снабдих се с такова, обаче имам 1 проблем. буксата му е паднала на колекторите и е постопена. това не би ме притеснило обаче и жиците са се скъсали. сега се чудя 2 неща: откъде да си купя въпросната букса, само тя продава ли се и ако не дали не може да се вземе отнякъде другаде по колата, нещо по незначително, моторчето да стане пък другото ще го приспособя. това е бял кахър, обаче не знам как да вържа жиците. някой може ли да ми ги каже или по цветове, или как да измеря и кое къде да наредя на моторчето. предпочитам по цветове, че съм малко куц в меренето, но все пак ще се справя и с 2-те. снимки ще закача довечера.благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за жици на моторче за празен ход
Collapse
X
-
МИсля че имам букса, направо ще ти я подаря ако ставаслед малко ще я снимамСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
-
би било чудесно, обаче разликата в местожителството си е проблем. трябва да те занимавам да го пращаш и т.н., ще го използвам в краен случай, ако не си намеря тук. ето и снимки на моторчето. а някой да знае как се чисти тва баш?http://snimka.bg/profile.php?edit_ph...oto_id=2156515Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
нямаш ядове, ние всеки ден пращаме пратки до софияСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
pakumba написа:би било чудесно, обаче разликата в местожителството си е проблем. трябва да те занимавам да го пращаш и т.н., ще го използвам в краен случай, ако не си намеря тук. ето и снимки на моторчето. а някой да знае как се чисти тва баш?http://snimka.bg/profile.php?edit_ph...oto_id=2156515Ex. Grande Punto Driver
Коментар
-
vesko.t написа:pakumba написа:би било чудесно, обаче разликата в местожителството си е проблем. трябва да те занимавам да го пращаш и т.н., ще го използвам в краен случай, ако не си намеря тук. ето и снимки на моторчето. а някой да знае как се чисти тва баш?http://snimka.bg/profile.php?edit_ph...oto_id=2156515има 4 клемички, както си личи на снимките, преполагам на 2 от тях трябва да има + на другите 2 - съответно единия + за едната посока и другия за другата, то реално както са разделени на 2 тези 4 клемички, както и да го вържа ако на едната група има + и - и на другата група също, то няма какво да стане освен да обърна посоките му. ако ги вържа грешно де. но все пак това са само преположения. да не се окаже, че на едната група клеми са 2 + а на другата 2 минуса, че тогава....
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Първата снимка-двата пина вляво-мотора,двата пина вдясно-контактаEx. Grande Punto Driver
Коментар
-
pakumba написа:добре, но къде трябва да има плюсове? както съм снимал буксата на 2-те пинчета в ляво ли?Ex. Grande Punto Driver
Коментар
-
vesko.t написа:pakumba написа:добре, но къде трябва да има плюсове? както съм снимал буксата на 2-те пинчета в ляво ли?Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар