здравейте,имам Браво 1.9 TD100,от извесно време еза да ми поти прозорците,което поне за мене мисля 4е не е нормално кайете според вас каде може да е проблема??благодаря предварително..
здравейте,имам Браво 1.9 TD100,от извесно време еза да ми поти прозорците,което поне за мене мисля 4е не е нормално кайете според вас каде може да е проблема??благодаря предварително..
и според мене не е нормално :D проблемите общо взето се свеждат до 3 1. замърсен поленов филтър /намира се под кората на чистачките/2. развалена клапа за рециркулация на въздуха /заседнала в затворено положение и върти само въздуха от купето/3. спукано радиаторче на парното /антифриза се изпарява и парите му полепват по стъклото/между другото темата е разисквана многократно ако се разровиш из форума има какво да се прочете
TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
а тази клапа за рециркулация,как мога да я проверя
ами като махнеш кората под чистачките ще видиш къде е филтъра, като махнеш и него /ако до сега не е сменян е добре да го направиш/ ще видиш къде е и клапата ако е нагласена да взима въздух от вън трябва да се вижда и моторчето на парното ако не се вижда значи клапата е заседнала в затворено положение и ето ти проблема с изпотяването
TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар