Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

колеги моля за съвет

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

колеги моля за съвет

здравейте,имам Браво 1.9 TD100,от извесно време еза да ми поти прозорците,което поне за мене мисля 4е не е нормално кайете според вас каде може да е проблема??благодаря предварително..
    Honda CBR 900 RR
    Suzuki GSF 400 Bandit
    1.9 TD 100

Re: колеги моля за савет

shterbaka написа:
    здравейте,имам Браво 1.9 TD100,от извесно време еза да ми поти прозорците,което поне за мене мисля 4е не е нормално кайете според вас каде може да е проблема??благодаря предварително..
    и според мене не е нормално :D проблемите общо взето се свеждат до 3 1. замърсен поленов филтър /намира се под кората на чистачките/2. развалена клапа за рециркулация на въздуха /заседнала в затворено положение и върти само въздуха от купето/3. спукано радиаторче на парното /антифриза се изпарява и парите му полепват по стъклото/между другото темата е разисквана многократно ако се разровиш из форума има какво да се прочете
    TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
    UNO 1.0 FIRE

Коментар

мерси колега, утре няма да е,но в понеделник 6те мина през сервиз да я погледнат
      Honda CBR 900 RR
      Suzuki GSF 400 Bandit
      1.9 TD 100

Коментар

shterbaka написа:
        мерси колега, утре няма да е,но в понеделник 6те мина през сервиз да я погледнат
        проблемите по точка 1 и точка 2 можеш и сам да си ги отстраниш
        UNO 1.0 FIRE

Коментар

и аз си мислих за изпарения от антифриза,но не ми се губи,явно тава 6те отпадне,и остава да проверя дръгите 2 варианта
          Honda CBR 900 RR
          Suzuki GSF 400 Bandit
          1.9 TD 100

Коментар

а тази клапа за рециркулация,как мога да я проверя
            Honda CBR 900 RR
            Suzuki GSF 400 Bandit
            1.9 TD 100

Коментар

shterbaka написа:
              а тази клапа за рециркулация,как мога да я проверя
              ами като махнеш кората под чистачките ще видиш къде е филтъра, като махнеш и него /ако до сега не е сменян е добре да го направиш/ ще видиш къде е и клапата ако е нагласена да взима въздух от вън трябва да се вижда и моторчето на парното ако не се вижда значи клапата е заседнала в затворено положение и ето ти проблема с изпотяването
              UNO 1.0 FIRE

Коментар

(stef) благодарим за помоща може и никога да не е сменян филтара,ще го проверя
                Honda CBR 900 RR
                Suzuki GSF 400 Bandit
                1.9 TD 100

Коментар

Working...
                X