phoenix написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смотан проблем, Темпрата не иска да запали, ЗАГАДКАТА РЕШЕНА
Collapse
X
-
TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
stef написа:phoenix написа:ма тя почти нова преди 3-4 месеца я сменяхLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
уф утре я мятам наново, ама все ми се струва че ще се сменя помпа.....,СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
И само за протокола да кажа че проблема се оказа в помпата, от време на време заработтваше, затова ме обърка, сега тотално отказа, свалил съм я и си търся нова втора употреба, ако някой има да се обажда а предишната си беше нова.....СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Основния проблем беше защо не пали на бензин, иначе тогава и на газ не щя да запали(все пак исках да стане ясно, че на колата има газова уредба) За не паленето на газ се оказа повреда в ключето за превключване газ/бензин, но това е дребния проблем ( вече поправен ), все пак колата си работи на газ. Основната болка е бензина, понеже сменях помпата скоро и не вярвах да е сдала багажа толкова бързо, но уви .СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Ми оригиналната е около 160-180 лв. има и китайски за около 100, каквато беше тази която изгоря, не рециклирана, а чистак бърсак новичка, и сега решението ще е в тази тема: не повече от 40-тина леваhttp://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=13951СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
понеже и аз минах по този път, проверявах и един майстор ми беше казал, че ставало от тико. нова е по-малко от 60 лв. звъннах в 1 магазин за деу и с продавача не можахме да се разберем добре той ми обяснява, че тикота били карбуратор и съответно не е потопяема, ясно е каква. не знам в крайна сметка вярвам на майсторчето, ако искаш провери, може пък да изскочи заека. иначе всяка помпа даваща налягане до 3 бара и не по-малко от 1,5/като си заминават нашите дават около 1,5/ бара.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
nadq написа:"ЗагаТка" нарочно ли си го написал?СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар