Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мирис на бензин в купето на 20в?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мирис на бензин в купето на 20в?!

Здравейте колеги имам следния проблем... от два-три дни се радвам на браво петак, но в купето мирише на бензин, което пък е странно, защото огледах щателно колата и просто бензин не тече от никъде!... замислям се дали не е от ауспуха, че е заврян чак под бронята, но знам ли...предварителни благодарности
    "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.

OfftopicКато каже някой ’петак’ за грациозната ми красавица, направо ми става зле..../OfftopicЗа съжаление не мога да ти помогна - не съм имал никакви проблеми, но може от някой маркуч да прикапва отпред и да ти влиза през парното миризмата, а не се вижда, защото моментално се изпарява...
    Alles in Ordnung

Коментар

Re: Мирис на бензин в купето на 20в?!

toko написа:
      Здравейте колеги имам следния проблем... от два-три дни се радвам на браво петак, но в купето мирише на бензин, което пък е странно, защото огледах щателно колата и просто бензин не тече от никъде!... замислям се дали не е от ауспуха, че е заврян чак под бронята, но знам ли...предварителни благодарности
      миризма на неизгорял бензин има и при мен , но тя се усеща кога то съм направил врътка за въздуха да духа само към шофиора и пасажерите, иначе в останалите положения не се усеща тази миризма. Най-лошото е , че нямам идея от къде идва
      Fiat Marea Weekend 1.6 16v SX '98г.
      Lancia Dedra 1.6 91г.

Коментар

Re: Мирис на бензин в купето на 20в?!

valataat написа:
        toko написа:
        миризма на неизгорял бензин има и при мен , но тя се усеща кога то съм направил врътка за въздуха да духа само към шофиора и пасажерите, иначе в останалите положения не се усеща тази миризма. Най-лошото е , че нямам идея от къде идва
        мерси за отговорите и на двамата! valataat-може и да си прав колега... миризмата не е постоянна, ще погледна малко по късно... Zaphod- ма твойто моме моме ли било... дай да я омъжим за моя ерген бесен с гласец на зилп.п. да не отварям нова тема... някой от вас да е с конус и/или с генерация /гърне, накрайник/, че се чудя дали има разлика
        "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.

Коментар

Звукът при мен не се чува въобще - по-скоро е като ромон на вода при ниските обороти, при високите се чува специфично за 5-те цилиндъра озвучаване, макар и да не е много силно - даже понякога се обърквам по слух дали съм на 4 или 5К оборота
          Alles in Ordnung

Коментар

Колега,вдигнете стелката на багажника и вижте резервоара-бензинова помпа,бензинопроводите,сондата.Ако от там пуска по малко,ще го забележите.Успех
            Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW

Коментар

10х за съветите, за съжаление досадната миризма се усеща, а лошото е че не мога да разбера къде е теча! явно специалист трябва да я погледне...иначе змейчето е доста тихо, дори прекалено и ето защо карам все на отворени прозорци.. не проумявам защо фиат са прикрили прекрасния гласец на колата

Коментар

А горивния филтър повери ли за лоша връзка???
                FIAT TIPO 1.6 89г,FIAT BRAVA 1.4 12V 96г
                FORD C-Max 1.8 TDCi -09г

Коментар

Момчил написа:
                  А горивния филтър повери ли за лоша връзка???
                  днес уж гледах нещо, но не успях да го довидя... то тоя дъжд няма спиране!

Коментар

Working...
                  X