Здравейте колеги и помагайте!някой "много добър" шофьор ми отнесе лявото огледало на темпрата (паркирана разбирасе). Та въпроса ми е колко струва такова огледало и най-вече как става смяната. огледах го но никъде не видях връзка за кабелите. Ако някой е извършвал това упражнение нека помага.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
смяна на ел. огледало на темпра
Collapse
X
-
Куплунга за разкачане е точно във гумения маншон меду огледалото и врататалесно се разкача, аз минах през същия проблем, някакъв идиот ми отнесъл огледалото и като се върнахме едвам закрепих всичко и заминахме на сватбено пътешествие....... после ни подарих огледало като сватбен подарък , цената май е около 50-60лв. на ново, лично според мен по-добре от морга.успехСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
-
Първо искам да се извиня на колегата trifonare , че му се меся в темата , но моят въпрос е подобен . Преди седмица някой " много добър " ми открадна лявото огледало , толкова " майсторски " че чак ми беше счупен механизма вътре който движи огледалото ( механично ) .Аз това го оправих (механизма) , но въпроса е следният - днес ми се обади един приятел , който ми предлага електрическо . Въпроса е може ли да се сложи такова , имам предвид разните му кабели които ще трябват за да работи ел.огледалото ?
Коментар
-
уф ей сега погледнах че бях забравил как е точно...... ами и аз не видях куплинга, но се сетих къде е куплунга е вътре в пластмасата, отвън в огледалото, и може да се откачи, но първо трябва да разглобиш всичко пластмасата отвътре и болта който е с пружина дето държи огледалото към вратата.....после като го отделиш ще видиш куплунга вътре в огледалото.....лесно се откачаСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
RumenMM написа:Първо искам да се извиня на колегата trifonare , че му се меся в темата , но моят въпрос е подобен . Преди седмица някой " много добър " ми открадна лявото огледало , толкова " майсторски " че чак ми беше счупен механизма вътре който движи огледалото ( механично ) .Аз това го оправих (механизма) , но въпроса е следният - днес ми се обади един приятел , който ми предлага електрическо . Въпроса е може ли да се сложи такова , имам предвид разните му кабели които ще трябват за да работи ел.огледалото ?СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
[quote="phoenix"]RumenMM написа:Първо искам да се извиня на колегата trifonare , че му се меся в темата , но моят въпрос е подобен . Преди седмица някой " много добър " ми открадна лявото огледало , толкова " майсторски " че чак ми беше счупен механизма вътре който движи огледалото ( механично ) .Аз това го оправих (механизма) , но въпроса е следният - днес ми се обади един приятел , който ми предлага електрическо . Въпроса е може ли да се сложи такова , имам предвид разните му кабели които ще трябват за да работи ел.огледалото ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар