vesko написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bravo-то прегря! Изтече натифриза! - Проблема оправен!
Collapse
X
-
||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
Колеги оправих проблема, за сега. Точно тази пробка, която е на снимките се беше счупила. И от там е изтекъл антифриза. Навих една една видия в отворчет и за сега е добре. Закарах колата в един сервиз до нас от където ми казаха, че няма проблем да я карам така. Чудя се дали да я закарам на друг сервиз за да ми сложат някакво болче или нещо по-здраво. Питах във всички магазини за авточасти Fiat, но никъде не продават такива пластмасови пробки.Предложения? Съвети?Fiat Bravo SX 1.6 16V
Коментар
-
megamuscle написа:Питах във всички магазини за авточасти Fiat, но никъде не продават такива пластмасови пробки.Предложения? Съвети?
Коментар
-
Nino написа:Провери ли в "T&N" car ул. "Оборище" 95,тел. 943 48 74 или Красно село тел. 8504405? От тях съм купувал невероятни "дзвъчки" за Пунтото... разбира се с поръчка.Fiat Bravo SX 1.6 16V
Коментар
-
masterkar написа:megamuscle написа:Питах във всички магазини за авточасти Fiat, но никъде не продават такива пластмасови пробки.Предложения? Съвети?Fiat Bravo SX 1.6 16V
Коментар
-
Комшо, проблем според мен ще е, като решиш да обезвъздушаваш след време. Хубаво, ще развиеш видията, после с отверка пак ще я стегнеш... какво ще стане с резбата, която в един момент ще прецакаш, ако дори вече не си го направил!? Все пак не случайно е направено с пробка, а не с винтче/болтчеFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
megamuscle написа:Първо проверих в "T&N" car. Отидох на място, но казаха, че никога не са продавали такива пробки. Обаждах се на всички магазини, които са посочени в темата за "Магазини автичасти Fiat", но нямат. Според теб дали има проблем, ако я карам така с завъртяна видия в дупката?SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Vladim написа:Комшо, проблем според мен ще е, като решиш да обезвъздушаваш след време. Хубаво, ще развиеш видията, после с отверка пак ще я стегнеш... какво ще стане с резбата, която в един момент ще прецакаш, ако дори вече не си го направил!? Все пак не случайно е направено с пробка, а не с винтче/болтчеFiat Bravo SX 1.6 16V
Коментар
-
Nino написа:megamuscle написа:Първо проверих в "T&N" car. Отидох на място, но казаха, че никога не са продавали такива пробки. Обаждах се на всички магазини, които са посочени в темата за "Магазини автичасти Fiat", но нямат. Според теб дали има проблем, ако я карам така с завъртяна видия в дупката?Fiat Bravo SX 1.6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар