абе аз не мога да разбера що всеки си дава мнението е така, да се намери на приказка, човека ясно си е казал че се интересува от кола, която е около 97 година, и говори за кола от класа на пунто... да го сравним с типо -ок, да каже някой мнение за браво, добре... ама с това уно дето сигурно е мой набор, дето мноо ясно че е малко и как ли няма да трака като сигурно е fifth hand за кво си говорим... и нека не обсъждаме возията, а това че си правиш предницата може да се дължи както на самата кола, така и на пътя, който да не говорим в София къв е , а и на начина ти на каране, както се отнасяш с колата, така и тя ще ти се отплаща, няма нищо вечно, пластмаси ала бала... на твойта кола проблемите дето и изкачат са логични вече в следствие на годините, а не щото колата е дефектна
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
...Като хора каращи фиатове да ми помогнете....!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
pakumba84 написа:първо мисля, 4е въпроса ти не е за тук, попитай в някой друг форум например на рено за някое рено и ще видиш как ще го хвалят.аз карам уно от пове4е от 2 години и 4естно да ти кажа освен проблеми друго не съм видял /сега някой ще каже то е до поддръжка не знам си какво, ама от вси4ките ми приятели аз най-много и най-4есто ремонтирам/Единстевено признавам, 4е 4асти се намират и са евтини.НО комфорт никакъв, возията е ужасна, предницата ми я сменям на година година и нещо/а аз не карам по 40 000 като теб/ проблема със скърцащите пластмаси е много сериозен при мен няма оправия това.ВСИ4КО ТОВА ГО КАЗВАМ НА БАЗА ОТИТ ОТ УНО, А НЕ ОТ ПУНТО все пак при пунто може вси4ко да е разли4но.а ел инсталацията наистина е слаби4ка. каквото имам като опит от пунто то е съвсем малко и то возене-доста кофти возия не знам кой я похвали ама колата вози като кару4ка, тесни4ка и ниска, ако си по-висок не знам как ще се побираш, тъй като наистина е малко висока, тясна е и съответно не е особено стабилна, а предполагам, 4е 40 000 км не ги правиш градско т.е. ще ти е доста неудобна за дълъг път. според мен има много по-уда4ни варианти за тази цена. не ме нападайте сега просто съм безпристрастен докато вси4ки останали май не саFiat Uno 1.1 60SX 92г.
Fiat Bravo 1.9 TD100 97г.
VW Passat 1,9 TDI P.D. 2000г.
VW Caddy 1,6 BiFuel 2012г.
Коментар
-
...благодаря на всички за....
..отговорите по темата. Все още съм невежа с фиатовете, както и с форума (така и не разбрах как да отговарям на конкретно мнение)... но мисля че скоро ще съм ОК и с двете.... Та харесах си вече Пунто-то... 73коня... и остава да видя как ще е...Ще се допитвам до вас ако не е проблем... още един път мерси на всички отзовали се.....П.С. ....а да ми кажете какво да гледам като го взимам това пунто...?...Нещо специфично ...по различно ..за да не "хапна дървото"..
Коментар
-
Re: ...благодаря на всички за....
scorpion написа:..отговорите по темата. Все още съм невежа с фиатовете, както и с форума (така и не разбрах как да отговарям на конкретно мнение)... но мисля че скоро ще съм ОК и с двете.... Та харесах си вече Пунто-то... 73коня... и остава да видя как ще е...Ще се допитвам до вас ако не е проблем... още един път мерси на всички отзовали се.....П.С. ....а да ми кажете какво да гледам като го взимам това пунто...?...Нещо специфично ...по различно ..за да не "хапна дървото"..Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
teti написа:az samo ne moga da razbera tebe kuv ti e problema s fiata, tvoq kato ne te kefi vzemi si go smeni be, i ne mi generalizirai taka za fiatite 6toto kakto ima mercedes i mercedes ima i fiat i fiat.. i nai vajnoto e kvo tursi6.. ti kato si se preebal s tiq fiati kvo sedish tyka v toq forum, hodi pri tiq s golf edini4ka..vzemi spri s tiq mneniq prosto . samo ne mi kazvai 4e bi otkazal nqkoi nov fiat, 6toto e fiat prosto... moje bi prosto kintite za takuv nema da ti stignat..айде съсредото4и се над готвенето и не давай акъл, щото като гледам и на тебе не ти стигат пари4ките за нов фиат/освен ако 95-97 година е нова кола/ ина4е вярно е не бих отказал фиат от 2003-2004, ама мама и тати не купуват като на тетито
Виждам, че си от скоро във форума и затова се въздържах да те предупредя, но вече ме караш да го направя. Знаеш, че за подобен род спорове си има форум (няма да кажа кой е, но всички го знаят). Нашия форум е известен с добрия тон и подобни мнения не се толерират. Заключвам темата.Администратор Митко
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
абе аре не ми казвай кой над кво да се съсредоточава, и с фиата ама въобще не съм се прецакала, защото това което съм търсила съм го намерила, но явно прецакания си ти щото се оплакваш от талигата си... и за да не пълним темата с яко оф топик ти предлагам да си посъбереш акъла, колкото и малко да ти е, и да си трайкашPunto 1.1
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар