Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

лява кормилна щанга?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

лява кормилна щанга?

Лесни ли се сменя на Мареата.По точно лесно ли се развива.От кормилният накрайник ясно ще излезе лесно а от другата страна?

Коя ще сменяш вътрешната която влиза в рейката или външната със накрайника за управлението.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Ето ги и двата накрайника.
      Прикачени файлове
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Вътрешната щанга естествено,то на накрайника какво му е трудното да се смени.

Коментар

gdd55 написа:
          ми понякога и външния е зор докато го изкараш от шенкела, иначе за вътрешния не знам не съм сменял
          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
          Fiat Bravo'97 1,6 16v
          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
            gdd55 написа:
            ми понякога и външния е зор докато го изкараш от шенкела, иначе за вътрешния не знам не съм сменял
            Два чука и външният излиза.Вътрешният ме притеснява как ще го развия.

Коментар

За вътрешния трябва да се държи контра при развиването на ябълката.Не е редно да се напъва рейката.Някои свалят цялата рейка от колата,но може и на нея ако може да се стигне и до двете ябълки навътрешните накрайници.Играчка е.
              FIAT PUNTO GT1 Kyron 2000xdi nisan serena 1.6

Коментар

tinalex написа:
                За вътрешния трябва да се държи контра при развиването на ябълката.Не е редно да се напъва рейката.Някои свалят цялата рейка от колата,но може и на нея ако може да се стигне и до двете ябълки навътрешните накрайници.Играчка е.
                Ябълката с какво я хващаш?

Коментар

Явно никой не знае с какво се развива,стига ве и за тва ли ще трябва да ходя в бокса

Коментар

С голям самозаконтрящ се водопроводен ключ.Затова казвам,че трябва да има място.И двама човека.

Коментар

gdd55 написа:
                      Явно никой не знае с какво се развива,стига ве и за тва ли ще трябва да ходя в бокса
                      Що малко ли ти се струва?Преди така сменях кормилни щанги на реното, но си е адска мъка! Свали рейката ако ти стиска,хвани я на менгеме и работи като бял човек! Ако не, то в бокса!
                      SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Nino написа:
                        gdd55 написа:
                        Що малко ли ти се струва?Преди така сменях кормилни щанги на реното, но си е адска мъка! Свали рейката ако ти стиска,хвани я на менгеме и работи като бял човек! Ако не, то в бокса!
                        Трябва да се даде надежда че ще стане-иначе нямя да го почне колегата.

Коментар

tinalex написа:
                          Трябва да се даде надежда че ще стане-иначе нямя да го почне колегата.
                          А да разглоби половината окачване, да стигне до ябълковидната сглобка и да запецне там по-хубаво ли ще е?!
                          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Не,обаче е по -добре от това да отиде и да му отрежат главата в сервиза и да повредят нещо.Всичко е относително.

Коментар

преди години сменях на ритмо, но на ябълкат имаше оставено място за ключ, мисля че беше 30. утре ще погледна в мазето мисля че я пазя старата и ще ти пиша отново. съвета мие огледай добре рейката

Коментар

Working...
                              X