Колеги случи ми се нещо даста странно. Бях оставил едно ДВУЛИТРОВО шише с масло в багажника ми и то се отворило докато си ръчках колата....сега не мога да си измия мокета. Локви навсякъде. Бях поразен. Пробвах с какви ли не препарати - не става! Дали да не пробвам с нафта?Целия се омазах.....[/b]
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко масло побира багажника ми :)
Collapse
X
-
Re: Колко масло побира багажника ми
geshabeli написа:Колеги случи ми се нещо даста странно. Бях оставил едно ДВУЛИТРОВО шише с масло в багажника ми и то се отворило докато си ръчках колата....сега не мога да си измия мокета. Локви навсякъде. Бях поразен. Пробвах с какви ли не препарати - не става! Дали да не пробвам с нафта?Целия се омазах.....[/b]Ex. Grande Punto Driver
Коментар
-
Re: Колко масло побира багажника ми
geshabeli написа:Колеги случи ми се нещо даста странно. Бях оставил едно ДВУЛИТРОВО шише с масло в багажника ми и то се отворило докато си ръчках колата....сега не мога да си измия мокета. Локви навсякъде. Бях поразен. Пробвах с какви ли не препарати - не става! Дали да не пробвам с нафта?Целия се омазах.....[/b]
Коментар
-
lu40 написа:Колега,пробвай с обезмаслител Мелио,много е ефикасен.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар