Става въпрос ,че колата (брава 99’) ми има датчик за светлина и при влизане в гараж тунел или каквото и да било затъмнено място сами ми светват габаритите и осветелнието на таблото.Бих искал и да ви попитам нещо,какво ви е мнението за качеството на осветлението на фаровете на Брава ,защото аз не съм особено очарован в сравнение с предишната ми кола (Renault 19 phase II),която слага фиата в малкия джоб специално по този показател.Някой ако може да даде съвет защото късите светят много наблизо а дългите светят нормално,колата е без халогени ,но фаровете могат да се регулират (електрически са) .Благодаря предварително!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фарове-някоя от вашите коли има ли такова нещо?
Collapse
X
-
Темата за фаровете е обсъждана надълго и широко в този форум, но като че ли единственото по-сериозно нещо, което може да се направи по въпроса е да се вземат крушки с увеличена яркост - Philips и Osram предлагат такива, като тези на Philips са по-скъпи, но и по-ефективни. Магазинът за крушки Филипс се намира на ул. Милко Бичев 5. Осрам има в бензиностанциите и Практикер.Ето, прегледай и тези теми:http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...pic.php?t=3306Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.
Коментар
-
Поиграй си малко с настройките. За съжаление, на доста хора им се струва, че не им е достатъчно силна светлината и слагат разни измислени(не оригинални) ксенони или си правят така фаровете, че на тях да им е ден, а това, че вадят очите на тези с/у или пред тях, въобще не ги и притеснява. Гадове.1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ
Коментар
-
nadq написа:Поиграй си малко с настройките. За съжаление, на доста хора им се струва, че не им е достатъчно силна светлината и слагат разни измислени(не оригинални) ксенони или си правят така фаровете, че на тях да им е ден, а това, че вадят очите на тези с/у или пред тях, въобще не ги и притеснява. Гадове.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар