Колеги заформи се спорче с един приятел - той твърди че ако изрежа най-краината част на гърнето(тази която съм обградил ) и заваря накраиник колата пак щяла да има спортен звук вярно ли е това или не?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гърне накрайник
Collapse
X
-
абе незнам дали ще ти се промени звука на колата,ама е доста запазена и хваща ококолко коня е това.....мисля си за два варианта 109 или 147? :D аз имам същото на цвят типо с една разлика в конете(зависи твоето колко е) и спойлера на багажника :Pnow. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
-
абе, хора вижте номера, едва ли това е баш неговата кола а, по въпроса, да има ефект, но трябва да се промени и изходни отвор на гърнето, и да е по-голям накрайника, а ако си сложиш и по-голямо гърне, от стандартното на колата, ще извадиш много приличен звук, а ако махнеш и катализатора - хептенA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Re: Гърне накрайник
soulkeeper написа:Колеги заформи се спорче с един приятел - той твърди че ако изрежа най-краината част на гърнето(тази която съм обградил ) и заваря накраиник колата пак щяла да има спортен звук вярно ли е това или не?FIAT Punto ELX 1.2 75
Коментар
-
Да се включа и аз... Накрайника няма нищо общо със звука! Слага се само за красота един вид. А относно спортните гърнета... честно казано за мен е безумно при положение, че хората са ти направили колата безшумна да я правиш да реве. Представи си, като тръгнеш на дълаг път, какво е!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Според мен нищо няма да се промени, ако смениш накрайника. Ако толкова искаш да ти реве колата смени гърнето. Само да ти кажа, че е супер гадно на дълъг път. Звукът е ужасен и направо може да те подлуди. Почти съм сигурен, че след време ще ти омръзне и пак ще слагаш нормално гърне.Fiat Bravo SX 1.6 16V
Коментар
-
megamuscle написа:Според мен нищо няма да се промени, ако смениш накрайника. Ако толкова искаш да ти реве колата смени гърнето. Само да ти кажа, че е супер гадно на дълъг път. Звукът е ужасен и направо може да те подлуди. Почти съм сигурен, че след време ще ти омръзне и пак ще слагаш нормално гърне.
Коментар
-
Vladim написа:Да се включа и аз... Накрайника няма нищо общо със звука! Слага се само за красота един вид. А относно спортните гърнета... честно казано за мен е безумно при положение, че хората са ти направили колата безшумна да я правиш да реве. Представи си, като тръгнеш на дълаг път, какво е!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар