Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Гърне накрайник

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Гърне накрайник

Колеги заформи се спорче с един приятел - той твърди че ако изрежа най-краината част на гърнето(тази която съм обградил ) и заваря накраиник колата пак щяла да има спортен звук вярно ли е това или не?
    Прикачени файлове
    FIAT - TIPO 2.0i.е

абе незнам дали ще ти се промени звука на колата,ама е доста запазена и хваща ококолко коня е това.....мисля си за два варианта 109 или 147? :D аз имам същото на цвят типо с една разлика в конете(зависи твоето колко е) и спойлера на багажника :P
    now. BMW E39 523i '98 170hp
    ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
    ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Вече доста рядко се срещат толкова запазени типота,пази си я както и досега
      Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
      Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
      I am in love with my cars

Коментар

не

не не колеги това на снимката не е моето типо,моето също е черно и доста запазено,ще го снимам скоро и ще кача снимки
        FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

абе, хора вижте номера, едва ли това е баш неговата кола а, по въпроса, да има ефект, но трябва да се промени и изходни отвор на гърнето, и да е по-голям накрайника, а ако си сложиш и по-голямо гърне, от стандартното на колата, ще извадиш много приличен звук, а ако махнеш и катализатора - хептен
          A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
          e30 forever!

Коментар

Е кой да ти погледне номера заслепен от автомобила :P :P :P
            Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
            Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
            I am in love with my cars

Коментар

Ето и мойта кола за сравнение :P

Коментар

нищо не направих и снимката неможах да кача голям съм калпазанин

Коментар

Re: Гърне накрайник

soulkeeper написа:
                  Колеги заформи се спорче с един приятел - той твърди че ако изрежа най-краината част на гърнето(тази която съм обградил ) и заваря накраиник колата пак щяла да има спортен звук вярно ли е това или не?
                  При тъи наречените "спортни" гърнета звукът идва като цяло от самото гърне а не от накрайника.
                  FIAT Punto ELX 1.2 75

Коментар

Да се включа и аз... Накрайника няма нищо общо със звука! Слага се само за красота един вид. А относно спортните гърнета... честно казано за мен е безумно при положение, че хората са ти направили колата безшумна да я правиш да реве. Представи си, като тръгнеш на дълаг път, какво е!
                    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Според мен нищо няма да се промени, ако смениш накрайника. Ако толкова искаш да ти реве колата смени гърнето. Само да ти кажа, че е супер гадно на дълъг път. Звукът е ужасен и направо може да те подлуди. Почти съм сигурен, че след време ще ти омръзне и пак ще слагаш нормално гърне.
                      Fiat Bravo SX 1.6 16V

Коментар

megamuscle написа:
                        Според мен нищо няма да се промени, ако смениш накрайника. Ако толкова искаш да ти реве колата смени гърнето. Само да ти кажа, че е супер гадно на дълъг път. Звукът е ужасен и направо може да те подлуди. Почти съм сигурен, че след време ще ти омръзне и пак ще слагаш нормално гърне.
                        НЕ в никакъв случаи не мисля да си слагам накраиник аз също съм на мнение че ако ще се прави нещо да е като хората (т.е. гърне) просто не бях сигурен и за това попитах
                        FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Vladim написа:
                          Да се включа и аз... Накрайника няма нищо общо със звука! Слага се само за красота един вид. А относно спортните гърнета... честно казано за мен е безумно при положение, че хората са ти направили колата безшумна да я правиш да реве. Представи си, като тръгнеш на дълаг път, какво е!
                          Абсоллютно е прав колегата Vladim аз съм с изрязан поне 3 см краи от оригиналния аспух и сложих доста газарски накраиник :D нищо не се променя от опит ти го казвам

Коментар

Working...
                          X