Колеги някой карал ли е със свещи Golden Lodge 2HLDR ,мисля че бяха 4 полюсни,как се представят,казвайте минуси,плюсове,какъв пробег издържат
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
свещи Golden Lodge 2HLDR !!!
Collapse
X
-
аз карам с такива, но честно казано не усещам разлика със старите ми 2 полюсни NKG.... всъшност едва ли може да се усети разлика м/у 2 вида качествени свещи, предназначени за дадения двигател....за минуси не знам, но плюсовете са им най-малко 4"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
-
sev написа:Mury написа:Въобще аз бих ви препоръчал да забравите за използването на тези свещи като маркаFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
idm написа:тия свещи са голям боклук!!!казвам го от опит стопиха се кат халва за 10000км.само дето им е голяма рекламата че били уж дъщерна фирма на Магнет Марели дрън дрън....( маи са Мехмет Марели )Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Mury написа:sev написа:Mury написа:Въобще аз бих ви препоръчал да забравите за използването на тези свещи като марка"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
Re: свещи Golden Lodge 2HLDR !!!
sev написа:TRE GAZELE написа:Колеги някой карал ли е със свещи Golden Lodge 2HLDR ,мисля че бяха 4 полюсни,как се представят,казвайте минуси,плюсове,какъв пробег издържатforza forever
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар