С колко се вдига разхода ако джантите са 15", вместо 14"... Става въпрос за Браво
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вдигане на разход от джанти
Collapse
X
-
Re: Вдигане на разход от джанти
westdogg написа:С колко се вдига разхода ако джантите са 15", вместо 14"... Става въпрос за Браво
-
westdogg написа:ами мойте са 195/50/15... нешто не ми отваря avtogumi.bg и не мога да проверя за най-добрата комбинация
Коментар
-
mentor написа:Ако караш градско се вдига, извънградско обратно-това по наблюдение на един познат, който от 13/70 мина на 15/65 цолауно 1.5i.e. имах,
типо 1.6.i.e. имах,
дедра2.0i.e. метанката, но вече бивша
Коментар
-
mentor написа:Ако караш градско се вдига, извънградско обратно-това по наблюдение на един познат, който от 13/70 мина на 15/65 цола
Коментар
-
sachma написа:Доофиат аз от 13 на 14 усетих разлика.Защо и как съм ти обяснил по-горе.разлика има, макар и малка.
Коментар
-
sachma написа:Макар и косвено, разходът малко се вдига-просто усилието да завърти колелото е малко по-голямо и оттам.Не казвам, че ще скочи с 10 на сто, но ще има малка разлика.Освен това малко се увеличава максималната скорост, за сметка(пак малко :D )на ускорението.уно 1.5i.e. имах,
типо 1.6.i.e. имах,
дедра2.0i.e. метанката, но вече бивша
Коментар
-
Не може да говориш ей така просто за диаметъра че е един и същ, има 15-ки гуми с МНОГО различни размери,а въпросът, който колегата зададе беше от джанти 14 на 15 дали ще има разлика, а това какви гуми ще слага и дали ще мери диаметъра си е негова работа.Ако сложи гуми с размер 205/65/15 дали ще са с еднакъв диаметър(гума+джанта) с размери 165/65/14 примерно?Не мисля...Надявам се вече да не ти е толкова странно, нямам намерение да го обръщам в полемика.Поздрави!N.Y. State of Mind
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар