Колеги, кажете си мнението, вредно ли е за двигателите да се кара с високооктанов бензин? Говорим за 100+ октан.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Страшно ли е да се кара с високооктанов бензин?
Collapse
X
-
Re: Страшно ли е да се кара с високооктанов бензин?
pepo_fiat написа:Колеги, кажете си мнението, вредно ли е за двигателите да се кара с високооктанов бензин? Говорим за 100+ октан.
Коментар
-
MartoModev написа:Имах комшия който караше преди време със самолетно гориво.То е поне 120 октана.Каза 4е изкарва макс.150 хил.км и от двигателя не става нищто.N.Y. State of Mind
Коментар
-
Re: Страшно ли е да се кара с високооктанов бензин?
doofiat написа:pepo_fiat написа:Колеги, кажете си мнението, вредно ли е за двигателите да се кара с високооктанов бензин? Говорим за 100+ октан.N.Y. State of Mind
Коментар
-
MartoModev написа:До колкото знам и нафталина вдига октановото 4исло,но не препоръ4вам такива експерименти.Даже пише 4е го съдържа и добавката Хелиос.уно 1.5i.e. имах,
типо 1.6.i.e. имах,
дедра2.0i.e. метанката, но вече бивша
Коментар
-
MartoModev написа:Имах комшия който караше преди време със самолетно гориво.То е поне 120 октана.Каза 4е изкарва макс.150 хил.км и от двигателя не става нищто.уно 1.5i.e. имах,
типо 1.6.i.e. имах,
Коментар
-
joni_go написа:MartoModev написа:До колкото знам и нафталина вдига октановото 4исло,но не препоръ4вам такива експерименти.Даже пише 4е го съдържа и добавката Хелиос.N.Y. State of Mind
Коментар
-
sachma написа:joni_go написа:MartoModev написа:До колкото знам и нафталина вдига октановото 4исло,но не препоръ4вам такива експерименти.Даже пише 4е го съдържа и добавката Хелиос.уно 1.5i.e. имах,
типо 1.6.i.e. имах,
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар