Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

аларма за браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

аларма за браво

Имам един малко глупав въпрос Сложих си на бравото 97 година аларма не лоша. Работи вече всичко дори и централното но .. не мога да открия от къде да прекарам кабел за сирената от двигателя до купето. Има ли някъде стандартно направена дупка (например за външна антена) или от къде да го пусна тоя кабел?Благодаря предварително :D

Пускаш го между гумения маншон и бандажа на някой от кабелните снопове,които влизат при ДВГ,има достатъчно...някой алармаджии го пускат между бронята на жилото за капака и съответния гумен маншон-пак отива в ДВГ-това решение обаче по-не го харесвам,все пак бронята прави,макар и минимални движения...
    Ex. Grande Punto Driver

Коментар

и аз мислех около някой гумен маншон но всичко е много добре изолирано и замазано с нещо като силикон и сърце не ми даде да разбутвам.Просто всички снопове кабели са като изляти и залепени към купето дори опитвах с 2мм медна тел да прекарам около маншона но ми се видя трудно и реших да питам преди да продължа нататък.

Коментар

re

Огледай много добре около снопа който влиза от двг. към купето.Има оставен отвор на който има една малка тапичка.Ако не се лъжа трябва да я бутнеш от двигателя към купето.
        Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

Благодаря много за точния отговор. Тази тапа се намира точно под снопа кабели при двигателя.Не се избутва към купето сваля се направо с пръсти.Има отвор 4 мм.Сега мога да се отблагодаря за отговора ако някой има въпроси към мен как се слага аларма на браво

Коментар

Working...
          X