Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сложен въпрос за скорости:

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сложен въпрос за скорости:

Колеги,Интересуват ме предавателните числа на скоростната кутия на Брава 1.4 SX.Някой може ли да помогне с информация.Доста порових в Нет-а,ама не открих нищо.Успехи !!!

1: 3.9092: 2.1583: 1.484: 1.1215: 0.902задна: 3.818
    "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
    (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

Митко,то сигурно ги пише,ама ако имах книжка нямаше да питам тук.charlie,сигурен ли си,че това точно са предавателните числа при Бража 1.4/12V?Би ли споделил от къде черпиш информацията?Успехи !!!

Коментар

от споменатата от митко книжка... в мойта книжка ги има всичките модели браво и предполагам, че на бравата са същите. дано не съм те подвел.
        "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
        (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

milky написа:
          Митко,то сигурно ги пише,ама ако имах книжка нямаше да питам тук.charlie,сигурен ли си,че това точно са предавателните числа при Бража 1.4/12V?Би ли споделил от къде черпиш информацията?Успехи !!!
          Да, предавателните числа са за Брава 1.4/12V. Аз имам същата и погледнах в книжката.
          Fiat Brava 1.4 SX 12V 97

Коментар

Колеги - големи благодарности !!!Информацията,която дадохте ми е много полезна.С удоволствие и аз бих помогнал,когато мога.Още веднъж-благодаря.Успехи !!!

Коментар

Working...
            X