..съжалявам за новата тема която пускам-знам че има стара но на нея едва ли някой ще обърна внимание...значи имам 2 мистерии за бързата ми ПАНДА и за лошата ми призма ...значи на пандата са и мистериозни годините...не се знаят рамата и е: ZFA141A0005762340 а на ланчията мистериозни са и конските сили..модела е lancia prisma symbol 1.6 i.e. моно инжекция а рамата е: ZFA831AB003359134 наистина ще се радвам някои да разкрие мойте мистерии...благодаря Ви предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
...тук някаде имаше колега който гадаеше по рама на двигател
Collapse
X
-
http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...потърси в старата тема. там има и линк към софт-а.ФИАТ ТЕМПРА 1.9TD
-
Humppa
-
Humppa
Коментар
-
http://www.italcars.ru/е може би адреса, ама от там нататък накъде... незнам пробвай в темата която ти дадох линк! там има доста страници и програма за свалянеФИАТ ТЕМПРА 1.9TD
Коментар
-
Re: ...тук някаде имаше колега който гадаеше по рама на двиг
borchev написа:..съжалявам за новата тема която пускам-знам че има стара но на нея едва ли някой ще обърна внимание...значи имам 2 мистерии за бързата ми ПАНДА и за лошата ми призма ...значи на пандата са и мистериозни годините...не се знаят рамата и е: ZFA141A0005762340 а на ланчията мистериозни са и конските сили..модела е lancia prisma symbol 1.6 i.e. моно инжекция а рамата е: ZFA831AB003359134 наистина ще се радвам някои да разкрие мойте мистерии...благодаря Ви предварителноAlles in Ordnung
Коментар
-
Re: ...тук някаде имаше колега който гадаеше по рама на двиг
Zaphod написа:borchev написа:..съжалявам за новата тема която пускам-знам че има стара но на нея едва ли някой ще обърна внимание...значи имам 2 мистерии за бързата ми ПАНДА и за лошата ми призма ...значи на пандата са и мистериозни годините...не се знаят рамата и е: ZFA141A0005762340 а на ланчията мистериозни са и конските сили..модела е lancia prisma symbol 1.6 i.e. моно инжекция а рамата е: ZFA831AB003359134 наистина ще се радвам някои да разкрие мойте мистерии...благодаря Ви предварителноFIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
-
mariobg
Реклама
Collapse
Коментар