Колеги има ли ограничител фиат Типо 1.9ТДИ и каде се намира ако някои знае помогнете моля мисля да го махна ако има де?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли фиат типо ограничител?
Collapse
X
-
Chakala29 написа:ограничител за скороста де :DВсяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
Коментар
-
Уно-то ми имаше ограничител на помпата (както мисля всеки дизел не само на Fiat има).Достига някакви обороти и спира колкото и да си натискаш газ-та.Карах един голф 2 наскоро 1.8 моно 90к.с. и беше с електронен ограничител на 160км/час (89-та година) и наистина повече не искаше.Дори като го пуснеш по инерция и се набере в момента,в който набиеш 5-та веднага слиза на 160 и заковава толкова.Интересното е че е на газ и въпреки това си ограничава.Същевременно на 2-ра и 3-та си пълни оборотомера че и за още иска така че не е по обороти....странна работа.Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
-
sachma написа:Типо има ограничител само за оборотите.При мен е на 7200.FIAT Tipo 1,4mi - EX
Alfa Romeo 146ti - EX
Alfa Romeo 156 2,4JTD
Коментар
-
tonov написа:sachma написа:Типо има ограничител само за оборотите.При мен е на 7200.N.Y. State of Mind
Коментар
-
То двувалките са друга бира Мотора е много по-различен, а и с друга инжекция. То и 33-ка с карбове праи 8000, а мойта 6600 макс Е това е ускорение ма и тя (заслушай се) изключва на около 7кпп: сега се сещам, да не си на газ?FIAT Tipo 1,4mi - EX
Alfa Romeo 146ti - EX
Alfa Romeo 156 2,4JTD
Коментар
-
tonov написа:То двувалките са друга бира Мотора е много по-различен, а и с друга инжекция. То и 33-ка с карбове праи 8000, а мойта 6600 макс Е това е ускорение ма и тя (заслушай се) изключва на около 7кпп: сега се сещам, да не си на газ?N.Y. State of Mind
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар