Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пръстен за халоген на Брава

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Пръстен за халоген на Брава

    Здравейте! Трябва ми пръстен за десния халоген, намерих един тук от форума един пич ми го прати по куриер, но майстора ми каза, че не ставал ! Бил различен. Търсих къде ли не и няма. На Стамболийски като звъннах те провериха също насам натам и ми казаха че имало в Ауто Италия ама е 70 кинта !!! Абсурд! Та се чудя какво да правя. И въпроса ми е, наистина ли може да е различен този, който имам. Да не би майстора да бърка нещо...знам ли.Кръглата част ми изглежда така, а назад вече основата не знам... И идея от къде мога да си намеря?
    Fiat Brava 1.6 16V

    #2
    Тази част която е от външната част е различна.На Брава и Браво се срещат такива пръстени които частта която се вижда отвън на бронята е по широка около 14 мм ,а на Мареа е около 10 мм.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

    Коментар


      #3
      Отиди на моргата на Околовръстното (между магазина Фолгсваген и ОМВ), над Овча Купел. Там има една блъсната Брава.

      Коментар


        #4
        И аз взех от форума един и не стана. Само че моя е ляв, даже бях сложил снимки в една тема. Взех го защото стария стърчи. Като измерих широчината на пръстена на единия е 16.5см, а на другия 17.5см (може и да греша за числата). Досега съм видял два вида, ето ти снимките на моите да видиш за какво иде реч:http://subs.unacs.bg/r/IMG_0021.jpgh...G_0022.jpgАз си мисля, че тези по-квадратните са от Браво, а яйцевидните на Брава. При мен явно бронята ми е сменяна и са сложили такава от Браво.
        Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

        Коментар

        Working...
        X