Здравейте! Трябва ми пръстен за десния халоген, намерих един тук от форума един пич ми го прати по куриер, но майстора ми каза, че не ставал ! Бил различен. Търсих къде ли не и няма. На Стамболийски като звъннах те провериха също насам натам и ми казаха че имало в Ауто Италия ама е 70 кинта !!! Абсурд! Та се чудя какво да правя. И въпроса ми е, наистина ли може да е различен този, който имам. Да не би майстора да бърка нещо...знам ли.Кръглата част ми изглежда така, а назад вече основата не знам... И идея от къде мога да си намеря?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пръстен за халоген на Брава
Collapse
X
-
Тази част която е от външната част е различна.На Брава и Браво се срещат такива пръстени които частта която се вижда отвън на бронята е по широка около 14 мм ,а на Мареа е около 10 мм.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
И аз взех от форума един и не стана. Само че моя е ляв, даже бях сложил снимки в една тема. Взех го защото стария стърчи. Като измерих широчината на пръстена на единия е 16.5см, а на другия 17.5см (може и да греша за числата). Досега съм видял два вида, ето ти снимките на моите да видиш за какво иде реч:http://subs.unacs.bg/r/IMG_0021.jpgh...G_0022.jpgАз си мисля, че тези по-квадратните са от Браво, а яйцевидните на Брава. При мен явно бронята ми е сменяна и са сложили такава от Браво.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар