Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

някой ако можи да помага

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: някой ако можи да помага

коко69 написа:
    Korun написа:
    коко69 написа:
    значи купехси преди 10 дена Браво 1,6 16V i за сега го разучявам но забилязах че разхода ми отива мъм 13 л.гориво бизин а не я издувам не съм и свикнал ощи от уно 100кб на Браво 1,6 16V i малко е ковти нали :D а иначи е супер другото от вчера забилязах че като спра и изгася колата километражя оставя на 10 км а оборотомера на 500 обпрота нов внос е не е каран във бг. не знам и колко е стояла на паркинг в италия ако можи да ми кажите нещо жилата ли са за смазване или е сириозно това и ако някой се е зблъсквал с това да разесни или да кажите от каде да бидя как даги змажя или оправя това благодаря предварително
    Споко градски, нищо нямаш за смазване. Просто се загледай по - добре. И на оборотомера и на скоростомера има по един ораничител дето подпира стрелката в крайно положение. Недей да разхвърляш колата за нищо.
    днес я разгледах но нещо не можях да намеря тес ограничители ровех се и продалжавам да се ровя в инструкцията но немога даги намеря кадеса ако моги дами подскажиш някаде на двигателя ли са или зад таблото някаде
    Абе колега къв е тоя цирк бе човек какъв двигател, кви 5 лв. Километража, повтарям километрежа и по точно циферблата загледай се между 0 и 20 км/ч има едни чопчета дето подпират стрелката в крайно долно положение. За тях ти говори колегата.
    Punto SX 1.1 55

Коментар

коко69 написа:
      днес я разгледах но нещо не можях да намеря тес ограничители ровех се и продалжавам да се ровя в инструкцията но немога даги намеря кадеса ако моги дами подскажиш някаде на двигателя ли са или зад таблото някаде
      Пич, на самия циферблат са, като си спрял и угасил стрелките подпират в тях Нема се пуашиш.За разхода: ми ако палиш, караш по 2-3 км и гасиш е толкова. Аз моя и до 15 го докарвам
      FIAT Tipo 1,4mi - EX
      Alfa Romeo 146ti - EX
      Alfa Romeo 156 2,4JTD

Коментар

Punto SX написа:
        коко69 написа:
        Korun написа:
        коко69 написа:
        значи купехси преди 10 дена Браво 1,6 16V i за сега го разучявам но забилязах че разхода ми отива мъм 13 л.гориво бизин а не я издувам не съм и свикнал ощи от уно 100кб на Браво 1,6 16V i малко е ковти нали :D а иначи е супер другото от вчера забилязах че като спра и изгася колата километражя оставя на 10 км а оборотомера на 500 обпрота нов внос е не е каран във бг. не знам и колко е стояла на паркинг в италия ако можи да ми кажите нещо жилата ли са за смазване или е сириозно това и ако някой се е зблъсквал с това да разесни или да кажите от каде да бидя как даги змажя или оправя това благодаря предварително
        Споко градски, нищо нямаш за смазване. Просто се загледай по - добре. И на оборотомера и на скоростомера има по един ораничител дето подпира стрелката в крайно положение. Недей да разхвърляш колата за нищо.
        Абе колега къв е тоя цирк бе човек какъв двигател, кви 5 лв. Километража, повтарям километрежа и по точно циферблата загледай се между 0 и 20 км/ч има едни чопчета дето подпират стрелката в крайно долно положение. За тях ти говори колегата.
        aми колега сега е опознавам не се нерви,какво лежени падна докато огледам мерси че подсказа утре ще си зема лупата :D а междо вругото рестартнах компа на колата че ме самняваше че има грешка , ако са мили двигателя и после са я бутали в авто къщата ,пресъствах на такъв момент пак трябва да я засичям да но падни малко разхода изкарах уното пак да карам че ми идва по тънко благодаря на всички които помогнаха пак ще си пишим :D
        Fiat Bravo 1.6 16V SX Бензин 97г 103 к.с. Метан
        Fiat PUNTO MKII 1.2 8V. 60к.2000г

Коментар

Българският език Език свещен на моите деди език на мъки, стонове вековни, език на тая, дето ни роди за радост не -- за ядове отровни. Език прекрасен, кой те не руга и кой те пощади от хули гадки? Вслушал ли се е някой досега в мелодьята на твойте звуци сладки? Разбра ли някой колко хубост, мощ се крий в речта ти гъвкава, звънлива -- от руйни тонове какъв разкош, какъв размах и изразитост жива? Не, ти падна под общия позор, охулен, опетнен със думи кални: и чуждите, и нашите, във хор, отрекоха те, о, език страдални! Не си можал да въплътиш във теб съзнаньята на творческата мисъл! И не за песен геният ти слеп -- за груб брътвеж те само бил орисал! Тъй слушам си, откак съм на света! Си туй ругателство ужасно, модно, си тоя отзив, низка клевета, що слетя всичко мило нам и родно. Ох, аз ще взема черния ти срам и той ще стане мойто вдъхновенье, и в светли звукове ще те предам на бъдещото бодро поколенье; ох, аз ще те обриша от калта и в твоя чистий бляск ще те покажа, и с удара на твойта красота аз хулниците твои ще накажа.Иван Вазов
          Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

vesko Пуснато на: Вто Фев 06, 2007 10:09 pm Заглавие: -------------------------------------------------------------------------------- Българският език Език свещен на моите деди език на мъки, стонове вековни, език на тая, дето ни роди за радост не -- за ядове отровни. Език прекрасен, кой те не руга и кой те пощади от хули гадки? Вслушал ли се е някой досега в мелодьята на твойте звуци сладки? Разбра ли някой колко хубост, мощ се крий в речта ти гъвкава, звънлива -- от руйни тонове какъв разкош, какъв размах и изразитост жива? Не, ти падна под общия позор, охулен, опетнен със думи кални: и чуждите, и нашите, във хор, отрекоха те, о, език страдални! Не си можал да въплътиш във теб съзнаньята на творческата мисъл! И не за песен геният ти слеп -- за груб брътвеж те само бил орисал! Тъй слушам си, откак съм на света! Си туй ругателство ужасно, модно, си тоя отзив, низка клевета, що слетя всичко мило нам и родно. Ох, аз ще взема черния ти срам и той ще стане мойто вдъхновенье, и в светли звукове ще те предам на бъдещото бодро поколенье; ох, аз ще те обриша от калта и в твоя чистий бляск ще те покажа, и с удара на твойта красота аз хулниците твои ще накажа. Иван Вазов
            Punto 55 SX

Коментар

Колега... имаме си един писач на бисери! Втори не ни трябва! Искам за втори път да те помоля да си преглеждаш мненията за грешки! Следваща молба не очаквай! Директно ще трия!
              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                Колега... имаме си един писач на бисери! Втори не ни трябва! Искам за втори път да те помоля да си преглеждаш мненията за грешки! Следваща молба не очаквай! Директно ще трия!
                Стига бе кой ще разчупва обстановката.
                Punto SX 1.1 55

Коментар

Punto SX написа:
                  Kluchar ни е достатъчен разкъртвач на обстановки!
                  Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

коко69 написа:
                    Punto SX написа:
                    коко69 написа:
                    Korun написа:
                    коко69 написа:
                    aми колега сега е опознавам не се нерви,какво лежени падна докато огледам мерси че подсказа утре ще си зема лупата :D а междо вругото рестартнах компа на колата че ме самняваше че има грешка , ако са мили двигателя и после са я бутали в авто къщата ,пресъствах на такъв момент пак трябва да я засичям да но падни малко разхода изкарах уното пак да карам че ми идва по тънко благодаря на всички които помогнаха пак ще си пишим :D
                    Леле майко мила! Ще ме уморите бре хора....
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Vladim написа:
                      Punto SX написа:
                      Kluchar ни е достатъчен разкъртвач на обстановки!
                      Ша ва замола клучара да не го барате.Той си има вече ФЕН КЛУБ!!! А иначе Влади, аз вече също не си хабя пръстите да обяснявам и да моля! Пост на латиница, следва delete.Аз зареждам от мензисностанция,а ти? Чуй колко музика има в тази думичка!Превърнахме се на редактори и коректори на форумЪт!
                      SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Working...
                      X