Моите впечатления от пунтото са че просто не му трябва хидравлика!С тези 13-ки все едно си имам Даже понякога има чувството че е прекалено лек и това влияе и на стабилността при не добра настилка и при по-високи скорости. Немога да си представя какво им е на колегите с хидравлика(на Пунто) Нека ако има някой да сподели мнение.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как ви е волана?
Collapse
X
-
gogata написа:Моите впечатления от пунтото са че просто не му трябва хидравлика!С тези 13-ки все едно си имам Даже понякога има чувството че е прекалено лек и това влияе и на стабилността при не добра настилка и при по-високи скорости. Немога да си представя какво им е на колегите с хидравлика(на Пунто) Нека ако има някой да сподели мнение.Ex. Grande Punto Driver
Коментар
-
Аз мога да кажа за моето типо- в сравнение с пунтото на жена ми което е с зимни 175/65R14 се върти значително по-леко на място. Като е с летни 165/65R14 и то Michelin при нея става по-лек но пак е по-тежък от на Типото.Аз повдигнах въпроса защото гледам че от казанчето на хидравликата излизат дава маркуча и те са овлажнени въпреки доста пъти стягане. а течноста не намалява в казанчето!Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
фиат темпра 1,6 волана ми е доста лек, не мога да се оплача, само дето един ден нещо започна да сжири леко, и сега започва да се засилва, незнам какво да правя, сменил съм маслото, няма течове, не свири в крайните положения ама свири докато си карам, чак ме е срам като карам из града, мотора не се чува ама нещо си вие ако някой може да помогне да дава съветиСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
phoenix написа:фиат темпра 1,6 волана ми е доста лек, не мога да се оплача, само дето един ден нещо започна да сжири леко, и сега започва да се засилва, незнам какво да правя, сменил съм маслото, няма течове, не свири в крайните положения ама свири докато си карам, чак ме е срам като карам из града, мотора не се чува ама нещо си вие ако някой може да помогне да дава съветиTipo, 1,8 DOHC, 105 hp
Коментар
-
еми дано да си прав, утре ще откача ремъка на пустата хидравлика и ще разбера дали е от нея, ама всички ремаци са си ок, поне не са хлабави, може ли да е от някоя обтягаща ролка, щото шума идва точно от хидравликата. Но дабно ти да си прав, а аз да съм глух :DСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
на кромата сервото е супер, върти се лесно и едновременно с това усещаш колата, докато сека при избирането на темпра карах няколко и ми направи впечатление адски лек волан, даже ме притеснява, че няма да се усеща при висока скорост. карал съм доста марки и модели ама толкова лек като темпра не съм виждал/за мен е неприятно лек/Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
stenli написа:Много ми харесват рейките на някои Алфи 145 , 146 . 2 оборота от крайно ляво до крайно дясно. Много удобно за шофиране особено в нашия засукан град. Ако имам как да си насадия такава в пунтото - за съжаление не открих много общи неща между двете рейкиAlfa Romeo Giulia 2.0T 280hp TI RWD '17 & Fiat Punto Evo 1.4 77hp '10
ex Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm Q-Tronic '09, ex Fiat Punto 1.2 60hp ELX '00, ex Alfa Romeo 147 1.9 JTDm '05, ex Alfa Romeo 145 1.4 TS 16v '97, ex Fiat Punto 1.1 S '95
Коментар
-
Волана ми е супер лек, можеш да го въртиш с два пръста. Представа си нямаш обаче какво стана, когато ми падна ремъка за сервото - тогава трябва да си културист, за да въртиш кормилото. Но това съм го описал в "Общи приказки - История с котка" Между другото понеже темата е за волана, ми прави впечатление че в крайно положение на волана като че ли нещо не му харесва, питах един майстор, той прецени че нищо му няма, но за мен има нещо, улавям го по слух .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Волана ми е супер лек, можеш да го въртиш с два пръста. Представа си нямаш обаче какво стана, когато ми падна ремъка за сервото - тогава трябва да си културист, за да въртиш кормилото. Но това съм го описал в "Общи приказки - История с котка" Между другото понеже темата е за волана, ми прави впечатление че в крайно положение на волана като че ли нещо не му харесва, питах един майстор, той прецени че нищо му няма, но за мен има нещо, улавям го по слух .TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Колеги на Бравата волана ми се върти ужасно, ужасно леко, чак се плаша като дигна 130 на магистрала и не си позволявам лукса да дигам, защото имам чуството, че като завърта малко по така и се обърна. Кажете ми има ли начин волана да се направи нормално твърд? Като се кача на Рено Меган 2 със ел. усилвател, все едно карам бетоновоз. Искам да ми е малко по-твърд.http://www.pljuvalnik.com
Форумът за политически дискусии и теми. Изкажи свойто недоволство.
Фиат Брава 1.6 16 клапана 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар