преди два часа ходих да ми сменят бензиновата помпа, понеже старата бучеше и ме дразнеше освен това се опасявах да не ме остави някаде. Бензиномера беше откачил показваше каквото и както си иска.При отварянето на бидона вадим помпата и кво да видим няма поплавъка за бензина гледам ватре в резервоара и хоп поплавък, близо до него пружинки те му и онемях....не си обеснявам какъв зор е видяло това нещо да се разглоби или предишния собственик е правил опити за нещо с извинение и...майаката ко е правил, помпа вместо да си стои в саксията се местеше наляво и дясно след 3 часа работа вси4ко е както трябва по книга всичко здраво закрепено и както си му е реда,имам около 40 л бензин а преди ремонта на помпата и поплавъка ми светеше и с еразхождаше стрелката нагоре и доло( е тои се бе6е опънал на дъното на резервоара сега слава бого вси4ко е ОК Колеги бяха писали че имат проблем с бензиномера така че казвам какво ми се случи на мен А НОВТА ПОМПА СТРУВА 170 ЛВ АМА СЕГА СУМ ДОВОЛЕН
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Такова нещо не бях виждал
Collapse
X
-
Черпи един от Павликени Аз бях писал и упътване как да си разглобим и поправим бензиномера. Естествено това си е не съвсем правилно и работещо решение, щото пистичките му се изтриват безвъзвратно. Ти си извадил късмет!Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
дюзи
познах и видях за дюзите че не работат разглобявашги общо с колектора и даваш на контакт веднага почва да работи помпата при мен старите почти /пикаят /акто сложа нови е идеално разпръскването но първо има да се провери налягането на входа да се почисти от помпата до двигателя/ най трудно е при филтъра /и чак тогава дюзи че са много скъпи
Коментар
-
Аз забелязах, че след изгасяне на двигателя претръпва тоест симптоми на неправилно изгряне.По разпитах и всеки казва 4е е дюзи....днес обаче след смяната на помпата това явление вече го няма(паля,гася карах пак гася и т.н) няма претръпване на двигателя.Както писах в първия си пост за помпата имам чувството че не работеше както трябва,сега колата работи по-добре има по голям ряс явно си е била тръгнала и не е създавала необходимото налягане.извадих и доста боклуци от филтъра в който е помпата и така сега съм доволендано всичко си е ок е някой ден и дюзите ще изчистя предишната ми помпа която беше до днес в колата е с марка ВАЛБРО не че имам нещо прототив марката а само отбелязвамnow. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар