Чудех се къде да пусна темата...Имате ли такива книжлета и до каква степен може да им се вярва? Ако вярвам на моята то излиза, че километрите на колата ми са реални .Купих я на 18.01.2006 на 148 000км.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Реални ли са километрите?
Collapse
X
-
Колега, незнам да ти кажа, според мен тия книжки не са основание за радост! При мен нямаше такава книжка заедно с колата, а продавача твърдеше, че е на 61 000 км. (което разбира се е в сферата на фантастиката), но това, което ми направи впечатление е, че аз му казах, че е абсурд колата да е на 61 000, а той отговори: "Добре, какъв е смисъла да ти изкарвам сервизна книжка, един в Обеля ги прави и хората си мислят, че колите са на километрите, които ги пише в книжката"! Въпреки това колата ми изглеждаше добре, сигурно са го върнали, просто гледай колата, доста детайли издават реалните километри, всичко друго е празни приказки и залъгалки.Brava SX 1.4 12V
-
Обществена тайна е, че тези книжки се фалшифицират поголовно и то още в Германия/Италия... Става дума за автомафията. Единствено можеш да имаш вяра в тези книжки, ако закупиш колата от частно лице в някоя EU страна, иначе е наивно да се вярва на 100%, че щом я има значи всичко е тип-топ. Те пари фалшифицират доста успешно, а да не говорим за някаква сервизна книжка...FIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
Tакааа и аз имам тук подобни книжки. Много интересно беше, преди година по това време - моя джамбазин бил много документиран (голяма гордост), вади едни бумаги ги размахва, тя страшна работа, ще кажеш че продава самолет. Показва ми някаква полица - Guida Verde и все една точка от нея с 1999год. и сочи километража със 127200км. Интересна работа, всички до 10 г. коли в Бургас бяха 120-150хил. За мен е яснo -всички са манипулирани.Реални са километрите на новите автомобили - в магазина.FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
Gugev написа:Tакааа и аз имам тук подобни книжки. Много интересно беше, преди година по това време - моя джамбазин бил много документиран (голяма гордост), вади едни бумаги ги размахва, тя страшна работа, ще кажеш че продава самолет. Показва ми някаква полица - Guida Verde и все една точка от нея с 1999год. и сочи километража със 127200км. Интересна работа, всички до 10 г. коли в Бургас бяха 120-150хил. За мен е ясна -всички са манипулирани.Реални са километрите на новите автомобили - в магазина.
Коментар
-
Интересна работа, всички до 10 г. коли в Бургас бяха 120-150хил. За мен е яснo -всички са манипулирани.Punto 55 SX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар