Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тропа ми задното окачване...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тропа ми задното окачване...

Задното окачване ми тропа много гадно отдясно,откакво може да бъде???

Re: Тропа ми задното окачване...

Selqatin написа:
    Предполагам,че вече си проверил амортисьора и захващането му...пружината и гумените чашки...Най-вероятно разбити лагери в шарнира на носача-разклати задното колело в равнина 12 без 10 приблизително,по добре вдигнато на крик,комплекта лагери+втулки +болт с гайка-ос+уплътнения струва~50 лв.+труд 15-20лв.Освен това от тази страна би трябвало да изглежда разкрачена...Успех !
    Ex. Grande Punto Driver

Коментар

Re: Тропа ми задното окачване...

vesko.t написа:
      Selqatin написа:
      Предполагам,че вече си проверил амортисьора и захващането му...пружината и гумените чашки...Най-вероятно разбити лагери в шарнира на носача-разклати задното колело в равнина 12 без 10 приблизително,по добре вдигнато на крик,комплекта лагери+втулки +болт с гайка-ос+уплътнения струва~50 лв.+труд 15-20лв.Освен това от тази страна би трябвало да изглежда разкрачена...Успех !
      Здравей кажи ми къде да направя ремонта на такава цена?Мерси предварително.
      Mit®

Коментар

Тропането отзад

Мойта също тропа и погледнах заден десен амортисьор ми е омаслил и мисля да го сменя скоро. Дано се оправи Някои да даде съвет къде да го сменя и колко ще ми струва ?
        Fiat Punto 1.1 1996

Коментар

Re: Тропането отзад

fut написа:
          Мойта също тропа и погледнах заден десен амортисьор ми е омаслил и мисля да го сменя скоро. Дано се оправи Някои да даде съвет къде да го сменя и колко ще ми струва ?
          преди седмица сменях предни амортисъори и в александър ауто и т & н са по 69-70лв. кофоп за темпра 1.9 ТД, а иначе аз сложих някакви по скъпи и надявам се по -добри за по 80 лв.за работа ми взе 20лв на амортисъор познат майстор а иначе в александър ми искаха 50лв за 2-та амортисъора смяна.
          ФИАТ ТЕМПРА 1.9TD

Коментар

Working...
          X