на колко км трябва да се сменят свещите ? вече 20 000 км не сам ги пипал и карам на газ. някой може ли да ми препоръча какви да си купя за УНО 60S понеже знам че като се кара на газ са по различни
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
на какъв пробег да сменям свещите
Collapse
X
-
Re: на какъв пробег да сменям свещите
plambi написа:... знам че като се кара на газ са по различни
Коментар
-
Има някакви чешки свещи BRISK LPG уж специално за газ - с разстояние 0.7мм. Засега чувам противоречиви мнения, ама цената им е била 3-4лв и тъй за спорта може да се опита.Сайта им е www.brisk.czFiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:Има някакви чешки свещи BRISK LPG уж специално за газ - с разстояние 0.7мм. Засега чувам противоречиви мнения, ама цената им е била 3-4лв и тъй за спорта може да се опита.
Коментар
-
Аз съм със Бриск, не такива специално за газ,3 полюсни са и съм страшно доволен - колата работи безупречно на бензин, а на газ имам чувството, че направо заспива! Не, откъм динамика, де! Перфектно изгаряне и на двете горива, доволен съм много и от разхода...И за тези пари, може да си ги сменяш на 20К, като пич1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ
Коментар
-
Тук има едни които минават 162 000 кми са отлични за газ Split Fire намери си ги в каталога тукwww.econooil.com мисля ,че ще останеш доволен
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар