Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

на какъв пробег да сменям свещите

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

на какъв пробег да сменям свещите

на колко км трябва да се сменят свещите ? вече 20 000 км не сам ги пипал и карам на газ. някой може ли да ми препоръча какви да си купя за УНО 60S понеже знам че като се кара на газ са по различни
    Tipo 1.6 i.e. '94

200003000040000Зависи от свещите
    N.Y. State of Mind

Коментар

sachma написа:
      200003000040000Зависи от свещите
      ....и от състоянието на двигателя-гори масло, не гори масло и т.н. Абе като не ти харесва как изглеждат или как върви колата-сменяй.
      Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

20к

Коментар

Re: на какъв пробег да сменям свещите

plambi написа:
          ... знам че като се кара на газ са по различни
          http://www.brisk.ru/ - SILVER_LPG ; Отиваш на "Каталог" и виждаш за твоята фиатка какви свещи ... :D Аз не съм ги пробвал, но в най-скоро време мисля да го направя ! Иначе в момента съм с Champion - каталожните за мен!
          BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
          Среден разход на газ

Коментар

Има някакви чешки свещи BRISK LPG уж специално за газ - с разстояние 0.7мм. Засега чувам противоречиви мнения, ама цената им е била 3-4лв и тъй за спорта може да се опита.Сайта им е www.brisk.cz
            Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

spark написа:
              Има някакви чешки свещи BRISK LPG уж специално за газ - с разстояние 0.7мм. Засега чувам противоречиви мнения, ама цената им е била 3-4лв и тъй за спорта може да се опита.
              Да, цените наистина са ... ! Но ето и пълна ценова листа - http://emk-33.com/NR15YC.doc
              BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
              Среден разход на газ

Коментар

Аз съм със Бриск, не такива специално за газ,3 полюсни са и съм страшно доволен - колата работи безупречно на бензин, а на газ имам чувството, че направо заспива! Не, откъм динамика, де! Перфектно изгаряне и на двете горива, доволен съм много и от разхода...И за тези пари, може да си ги сменяш на 20К, като пич
                1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ

Коментар

Тук има едни които минават 162 000 кми са отлични за газ Split Fire намери си ги в каталога тукwww.econooil.com мисля ,че ще останеш доволен
                  Прикачени файлове

Коментар

Working...
                  X