И защо да не може?Едно време след прегряване на мускала се беше пукнала главата и мешеше антифриз с масло.Така го карах повече от година,защото малкото антифриз в маслото се е изпарявал,докато пукнатина е станало по-голяма и почна да вкарва масло в антифриза.Toгава се наложи да сменя главата.С две думи щом доливаш антифриз,то той се губи някъде....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
МАЙ ГРИЗНАХ ДЪРВОТО
Collapse
X
-
dudulia написа:И защо да не може?Едно време след прегряване на мускала се беше пукнала главата и мешеше антифриз с масло.Така го карах повече от година,защото малкото антифриз в маслото се е изпарявал,докато пукнатина е станало по-голяма и почна да вкарва масло в антифриза.Toгава се наложи да сменя главата.С две думи щом доливаш антифриз,то той се губи някъде....Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Ми значи маслото го следя няама покачване,днес даже го смених,но ми е интаресно вярно каде отива тоя антифриз след като доливам около 200 ml на месец ,освен да сълзи от няакаде и за тва да няама следи у гаража,а ако няакои знае начин да проверяа дали вяарно не меша с маслото ще е много добре че се притесних
Коментар
-
Може да ти сълзи от някоя скоба и да се изпарява от високата температура, тогава няма да има теч.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
zgabrovski написа:Може да ти сълзи от някоя скоба и да се изпарява от високата температура, тогава няма да има теч.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
те дупчиците на тапите първоначално са винаги миниатюрни и ако не ги видиш стават ... и аз доливам антифриз, щото ми капе отнякъде от радиатора, но не капе на земята, под радиатора на 1 ламарина от предницата...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар