Колеги,някой знае ли как да си сменя лампата в пепелника на пунтото (май трябва да е под запалка някъде) - трябва ли да сваля цялата пластмасова кора около скоростния лост и да разглобя пепелника или има и по лесен начин?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за лампа на пепелника на пунто
Collapse
X
-
heraldita написа:да, точно тази около запалката имам впредвидLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Re: запалка
kluchar написа:там е лампата и се вади като извадиш цялата запалка има едно зъбче и то обикновенно са чупи при изваждане .Затова по внимателно .http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
Точно тази вечер мислех да отворя тема за тия лампи, но видях че някой ме е изпреварил. От известно време спряха да ми светят точно въпросната лампа на запалката и лампите, които осветяваха конзолата на парното. Дали според вас са изгорели всичките наведнъж или може и някъде другаде да е проблема. Иначе лампите които осветяват бутоните за загряване на задното стъкло и задните фарове за магла си светят. Кажете какво да правя. Има ли показано някъде как се сваля цялата измишльотина за да стигна до тях?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар