Колеги, питането ми е за километраж на мареа дизел. Могат ли да се връщат километрите на дизелите, или по-скоро при една диагностика може ли да се видят реалните, както е при алфите-дизели?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Километри на Мареа 2,4jtd
Collapse
X
-
Re: Километри на Мареа 2,4jtd
Tipo написа:Колеги, питането ми е за километраж на мареа дизел. Могат ли да се връщат километрите на дизелите, или по-скоро при една диагностика може ли да се видят реалните, както е при алфите-дизели?http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
Re: Километри на Мареа 2,4jtd
Dodo 155 написа:От него знам, че при италянските коли тази "поправка" е много рискова, защото на всеки 10 табла само 1 може и да стане.FIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
Благодаря за споделените мнения, но най-после попаднах на човек който по цял ден само с това се занимава(връща километражи), и конкретно на моя въпрос за мареа 2,4 jtd , 2000 г., каза че няма никакъв проблем да ми напише каквото искам и няма как да се видят истинските километри, проблема е че аз искам да купувам кола и искам да знам реалните километри но.................Fiat Tipo 1,6 i.e. SX 835C1.000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар