Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изправяне на лети джанти

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Изправяне на лети джанти

Реших да си боядисам летите джанти,обаче като свалих гумите видях,че на места от вътрешния борд има деформаци.Знае ли някой къде изправят лети джанти и колко струва?
    Brava JTD ELX
    105 к.с.99"

Мерси много,аз съм ги минал със шкурка само.След изправянето(ако е необходимо с кит)шприц кит,боя,лак и са нови Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
    Brava JTD ELX
    105 к.с.99"

Коментар

В Друмник наистина машините са най-добри, можеш да гледаш операцията без опасност за живота и всичко се записва с камери.Обаче цената май беше 36 кинта на джанта.Аз ги изправих моите срещу 20 кинта на парче в Радиал на Универсиада. Обаче машините са им допотопни и всичко на доверие приех.
      Tipo, 1,8 DOHC, 105 hp

Коментар

Re: Изправяне на лети джанти

Mitko написа:
        javor написа:
        Реших да си боядисам летите джанти,обаче като свалих гумите видях,че на места от вътрешния борд има деформаци.Знае ли някой къде изправят лети джанти и колко струва?
        В София най-добри са Друмник, но цените там са височки. Аз моите ги изправям в Радиал и съм доволен. Цената е 15лв. за колело ако повредата е лека. Парите стават повече за средна и тежка повреда. Винаги имай на ум, че при такова изправяне риск от спукване съществува, както и винаги се поврежда лака на джантата там където се изправя.
        Mitko,ти в кой РАДИАЛ ги изправи и дали има значение цолажа на джантата?
        Brava JTD ELX
        105 к.с.99"

Коментар

OK.Благодаря
          Brava JTD ELX
          105 к.с.99"

Коментар

Working...
          X