Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за Croma

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за Croma

Здравейте аз съм нов във форума, но и имам един въпрос ще гледам една крома 1995г. 2000кубика моно инжекция и се чудех дали може някой да ми каже що за кола е това и дали 3000лв е много пара за нея. Благодаря предварително

Няма КРОМА 1995 година с моноинжекцион-последните коли след фейслифта от 1991 са 2000 8v-115kc,200016v-136kc и 2000турбо.И трите са с пълен инжекцион.Ако не е на 300000км и повече за тези пари е супер.Аз карах такава 4 години и навих 100000км на газ.Не съм имал проблеми с нея освен с газовата уредба и неграмотни майстори-накрая се скапа дебитомера и вакуума на електронното запалване заради честите гърмежи.Но след стотина хиляди километра това е дребен проблем.Части има за модела.Возията е отлична,багажника е 500л.Какво повече да искаш за 3000 лева.
    FIAT PUNTO GT1 Kyron 2000xdi nisan serena 1.6

Коментар

tinalex написа:
      Няма КРОМА 1995 година с моноинжекцион-последните коли след фейслифта от 1991 са 2000 8v-115kc,200016v-136kc и 2000турбо.И трите са с пълен инжекцион.Ако не е на 300000км и повече за тези пари е супер.Аз карах такава 4 години и навих 100000км на газ.Не съм имал проблеми с нея освен с газовата уредба и неграмотни майстори-накрая се скапа дебитомера и вакуума на електронното запалване заради честите гърмежи.Но след стотина хиляди километра това е дребен проблем.Части има за модела.Возията е отлична,багажника е 500л.Какво повече да искаш за 3000 лева.
      на 100% съм съгласен с колегата, за 3 бона пък и иделан, естествено да е в добро състояние. получаваш и климатроник, много добра возия, адска стабилност, скоростта с тази кола поне за мен почва да се усеща над 160, не че става нестабилна, няма никакви грижи, просто тогава се усещаш да видиш с колко караш и защо всички карат назад
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
        tinalex написа:
        на 100% съм съгласен с колегата, за 3 бона пък и иделан, естествено да е в добро състояние. получаваш и климатроник, много добра возия, адска стабилност, скоростта с тази кола поне за мен почва да се усеща над 160, не че става нестабилна, няма никакви грижи, просто тогава се усещаш да видиш с колко караш и защо всички карат назад
        Е тва последното страшно ме накефи. Винаги съм искал да си взема крома. Още сънувам една от новите, която видях в локалния ориндж каунти - бели брези - с италиански номер - синя перла с бял кожен салон.
        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Ще я покараме и нея-след 10 години.

Коментар

tinalex написа:
            Ще я покараме и нея-след 10 години.
            Те тогава ще прелитат над нас бе колега :D
            N.Y. State of Mind

Коментар

Че то и сега си е така-каква е разликата.

Коментар

Значи трябва да е 8 клапановата или ме е излъгал за годината, както и да е аз в сабота 6те я гледам, има газ и не ми се вярва да е с газов инжекцион, освен ако не е фабри4на газовата. Има ли Кроми фабри4ни газови?

Коментар

Ако е с тясната решетка и фарове е след 92година-пълен инжекцион.Аз бях с обикновена газова-вярно че поскапа електрониката но след близо 100000км-така че не се брои.За кола отпреди 92 година 3000 лева са много.

Коментар

Знам ли с малко повечко късмет сабота може да ви стана колега фиатаджия.

Коментар

Working...
                    X