Блока ми е точно до две тополи и принципно не ми пречят но за 20 дни в годината не мога да си понасям колата в момента е пълна от вътре с пухчета. ще ми трябва поне седмица да я изчистя, и не че са влезли през прозорците ами през парното като запаля колата и се вкл парното и ми духне студено и направо следва поток от тях. Нямам климатик и ме интересува не може ли да сложа филтър отпред при входа на вентилатора под кората на чистачките... Направо без да имам алергия се извращвам. някой знае ли нещо като каталожен номер на този филтър и дали има принципна разлика в леглото там на колите с климатик и без..
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Умирам от тъпите пухчета в колата!!! искам Филтър...
Collapse
X
-
Re: Умирам от тъпите пухчета в колата!!! искам Филтър...
Capoeira написа:Блока ми е точно до две тополи и принципно не ми пречят но за 20 дни в годината не мога да си понасям колата в момента е пълна от вътре с пухчета. ще ми трябва поне седмица да я изчистя, и не че са влезли през прозорците ами през парното като запаля колата и се вкл парното и ми духне студено и направо следва поток от тях. Нямам климатик и ме интересува не може ли да сложа филтър отпред при входа на вентилатора под кората на чистачките... Направо без да имам алергия се извращвам. някой знае ли нещо като каталожен номер на този филтър и дали има принципна разлика в леглото там на колите с климатик и без..Ex. Grande Punto Driver
-
И аз имам същия проблем, и въпреки, че типото ми е с клима пак нямам такъв филтър. От Динекспрес казаха че ще ми струва към 60 лева и трябва да чакам 45 дена за доставка от Италия! Глупост неземна! На мен ако ми попадне едно такова "легло" за филтър ще си го копирам. Ще дам да ми го излеят от смола, но немога да намеря! Някой ако има да свирка!Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.
Коментар
-
stef написа:Capoeira написа:колата е Фиат Типо, значи трябва да си намеря и касетка не став само филтърTempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
damianoff написа:Аз на моето Пунто нямам климатик,но имам филтър.Намира се под пластмасовата решетка ,която скрива механизмите на чистачките.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар