Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

От 1.02.отражат. жилетки били задължителни????

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ами аз съм "за" , щото ако се счупи колата може да се возим без пари в Градския транспорт Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
    FIAT MAREA 1.6 16V

Коментар

dany boy написа:
      Ами аз съм "за" , щото ако се счупи колата може да се возим без пари в Градския транспорт Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
      И ако си без пари да се направиш на контрола и да изгърбиш некое деденце, понеже си е забравило картата? Добра е идеята за жилетките - тя се сгъва хубаво и не заема почти никакво място, а би ти свършила работа. Ако ти се наложи да стопираш, примерно...само, мразим това, да ни задължават - когато се сетя, ще си купя...
      1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ

Коментар

dudulia написа:
        Много спорите за глупости,колеги!Темата се измести и никакви консултации не се дават,а само се спори за правопис,кой как и дали може да чете и т.н.Естествено,че щом караш с 51км/ч ще те глобят!В Германия по пътищата има сложени радари с камери,който те снимат,когато си превишил скороста.Освен това,когато се засича скорост,винаги полицайте нагласят радарите да запомнят скороста след като надхвърли с 3-5 км ограничението.Иначе казано ограничение 50км/ч,минаваш с 51км/ч -не ти правят проблем,но ако минеш с 56км/ч те спират.Все пак и полицайте са хора и не мисля,че ще направят проблем за 1км.В Чехия всички карат с 5км под ограничението,защото глобите са зверски и никой не иска да плаща големи глоби,ама се чудя къде е проблема да караш с 3-4 км/ч под максимално допустимата скорост?Аз съм за това да има високи глоби при превишена скорост.Само така може да се окротят ненормалниците по пътя.И като завършек искам да ви попитам колко от вас пресичат на червено?Сигурно не са малко?Защо пресичат на червено?Защото няма кой да ги глобява!Ако Ви глобят с 50 лева,то си мисля,че няма да пресичате на червено......Това е и отговора на въпросът защо хората на "запад" са дисциплинирани участници в движението.Понеже има ГЛОБИ!!!
        В документацията на моя автомобил пише, че километража показва с отклонение +- 5 км/ч. Принципа на измерване на скороста при автомобила и радара е различен, така че не може да се каже кой е по- верен и точен. За това има допустимо отклонение, което трябва да се взима в предвид. Не съм чувал някой да бъде глобен за превишаване на скоростта с 1-2 км/ч. Дори и това да стане при обжалване в съда имайки в предвид техническите характеристики няма да издържи.
        Tempra 1.8 i.e. SX SW 1995 г.
        двигател 836А5.000 MPI-WEBER- MARELLI IAW 8F

Коментар

Working...
        X