Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

От 1.02.отражат. жилетки били задължителни????

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

торнадо, само не разбрах тоз ъглошлайф и зегето що ги носиш и къде ще ги включваш насред полето... ама ти си знаеш....
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

CCB написа:
      бай да уей , masterkar май те засякох тебе една сутрин на спирката на 43 блок , даде ми път да се мушна в лявата лента ако Бравата ти е същата като тази от подписа 100 % съм сигурен , че си бил ти Поздрави !
      Възможно е ! Бравата е тъмно сив металик /по документи/, а иначе на табелката в багажника пише Veneziano BLUE ! Особено в София е необходимо да се проявява голяма доза колегиалност :P ! Поздрави!
      BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
      Среден разход на газ

Коментар

Аз до колкото знам няма значение каква е жилетката(зелена, оранжева даже съм виждал и жълта като на строителните работници) въпроса е да е светроотразителна
        Fiat Croma 2.5TD 86

Alfa Romeo 2.5TD 94

Коментар

Ако си носиш крушки за светлините се получава така, че когато спре КАТ и не ти работи стопа служителят на реда, ще те накара да си смениш крушката, а ако нямаш такава получаваш глоба за неизправни светлини!
          FIAT Brava 1.4 12V, FIAT Punto 1.7 TD
          FIAT Stilo 1.9 Jtd, FIAT Brava 1.2 16V CNG
          FIAT Stilo 1.2 16V LPG

Коментар

donnna написа:
            торнадо, само не разбрах тоз ъглошлайф и зегето що ги носиш и къде ще ги включваш насред полето... ама ти си знаеш....
            Агрегатчето си знае работата.
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Stoyo написа:
              Ако си носиш крушки за светлините се получава така, че когато спре КАТ и не ти работи стопа служителят на реда, ще те накара да си смениш крушката, а ако нямаш такава получаваш глоба за неизправни светлини!
              А ако имам крушки, но не знам как се сменят - какво става тогава? Чичко полицай ли ще ги сменя или пак ще ми пишат акт защото не знам как се сменят крушките? Ами ако му кажа, че оставям колата там и после дойда да си я взема - пак ли акт? Ба маа му само тъпи закони правят и пари искат.
              Сега: Пунто 1,7 ТД ЕЛХ
              Преди: Браво 1,6 16в SX

Коментар

Както е тръгнало цяла България ще облече жилетки.Ами да почнат да правят колите с четири фара .Като изгори крушката на един фар веднага превключваш на резервния.И мигачите да дублират.
                Фиат Панда 1.2 2006година
                Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

До колкото видях проекта за който говорим е: http://www.government.bg/cgi-bin/e-c...&n=000085&g=§ 36. В чл. 139, ал. 1 се създава т. 4:
                  FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

perlsite написа:
                    д) резервен комплект сменяеми лампи за устройствата за осветяване и светлинна сигнализация;
                    То на Brava само на задния стоп са 4 крушки x 2 = 8 бр. Мигачите 1 x 2 = 2 бр. Предните фарове 4 x 2 = 8 бр. На третия стоп не знам колко са и тях няма да ги смятам. И какво става сега, трябва да си носим общо 18 резервни крушки (без тези за третия стоп) ...

Коментар

Аз си смених късите с Osram Silverstar +50% и старите ги сложих в багажника. И лампички взех за габарити по 90ст. е едната. Не знам как е при другите коли, но при мен:- лампичките за габаритите отпред и за осветлението на номера са от тип W5W - 12V, 5W- за осветлението в багажника - С5W - 12V, 5W
                      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

колега никои не ти е казал че трябва да носиш толкова резервни крушки колкото има по колата ти трябват ти 1 бр за фаровете (ако не е колата с две крушки на фар ) 2 бр 21ватови крушки 2бр кушки за габаритите отзад с малкия балон и 2 бр крушки за габаритите отпред без фасунка което прави общо 8 крушки които се побират в кутия с размери 10.5.10 см не е много маи апак да се оправдавате с това незнам как се сменя е малко смешно не мислите ли
                        Fiat Croma 2.5TD 86

Alfa Romeo 2.5TD 94

Коментар

do4ko написа:
                          колега никои не ти е казал че трябва да носиш толкова резервни крушки колкото има по колата ти трябват ти 1 бр за фаровете (ако не е колата с две крушки на фар ) 2 бр 21ватови крушки 2бр кушки за габаритите отзад с малкия балон и 2 бр крушки за габаритите отпред без фасунка което прави общо 8 крушки които се побират в кутия с размери 10.5.10 см не е много маи апак да се оправдавате с това незнам как се сменя е малко смешно не мислите ли
                          Колега, от фар до фар има голяма разлика. Крушките в преден фар на Brava са точно 4 (къси, дълги, габарит, сигнализираща крушка). Отзад за стопа също за 4. Като гледам въобще не си включил мигачите към това, което си описал! А закона казва:
                          осветяване и светлинна сигнализация;

Коментар

а според теб тези две 21 ватови крушки за какво са за плафона ли? а пък аз за фар с повече от две крушки не сам чувал една за късите светлини и една за дългите ще ме извиняваш за тона
                            Fiat Croma 2.5TD 86

Alfa Romeo 2.5TD 94

Коментар

do4ko написа:
                              а според теб тези две 21 ватови крушки за какво са за плафона ли? а пък аз за фар с повече от две крушки не сам чувал една за късите светлини и една за дългите ще ме извиняваш за тона
                              Абе ние с теб може да си спорим до утре. Важно е кво пише в закона, че утре като те спре ония с фуражката да не почнеш да му мрънкаш! Някой, ако е по-наясно по въпроса с тея крушки нека сподели, че от моабети за проветрение никой няма файда!

Коментар

Направо ми кажи че трябва да ти кажа като на дете отзад на колата имаш 3 вида крушки две крушки с фасунки едните с малък балон за габаритите и всички други са с голям балон и са еднакви за мигачи, стопове, задна даже за мъглата светлините са стакива крушки другите по различни са за осветление на номера които са като за габаритите отпред без фасунка така до тука станаха 2 с малък балон 2 с голям балон 2 без фасунка общо 6 кришки така отпред имаш крушки за мигача същите като за отзад крушки за мигачите (мущачките) в калника като за габарита без фасунка за габаритите в фара без фасунка и една крушка за късите и една за дългите значи общо стават 8 крушки нали така? или аз не мога да смятам или ти
                                Fiat Croma 2.5TD 86

Alfa Romeo 2.5TD 94

Коментар

Working...
                                X