торнадо, само не разбрах тоз ъглошлайф и зегето що ги носиш и къде ще ги включваш насред полето... ама ти си знаеш....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
От 1.02.отражат. жилетки били задължителни????
Collapse
X
-
CCB написа:бай да уей , masterkar май те засякох тебе една сутрин на спирката на 43 блок , даде ми път да се мушна в лявата лента ако Бравата ти е същата като тази от подписа 100 % съм сигурен , че си бил ти Поздрави !
Коментар
-
Ако си носиш крушки за светлините се получава така, че когато спре КАТ и не ти работи стопа служителят на реда, ще те накара да си смениш крушката, а ако нямаш такава получаваш глоба за неизправни светлини!FIAT Brava 1.4 12V, FIAT Punto 1.7 TD
FIAT Stilo 1.9 Jtd, FIAT Brava 1.2 16V CNG
FIAT Stilo 1.2 16V LPG
Коментар
-
Stoyo написа:Ако си носиш крушки за светлините се получава така, че когато спре КАТ и не ти работи стопа служителят на реда, ще те накара да си смениш крушката, а ако нямаш такава получаваш глоба за неизправни светлини!Сега: Пунто 1,7 ТД ЕЛХ
Преди: Браво 1,6 16в SX
Коментар
-
До колкото видях проекта за който говорим е: http://www.government.bg/cgi-bin/e-c...&n=000085&g=§ 36. В чл. 139, ал. 1 се създава т. 4:FIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
perlsite написа:д) резервен комплект сменяеми лампи за устройствата за осветяване и светлинна сигнализация;
Коментар
-
Аз си смених късите с Osram Silverstar +50% и старите ги сложих в багажника. И лампички взех за габарити по 90ст. е едната. Не знам как е при другите коли, но при мен:- лампичките за габаритите отпред и за осветлението на номера са от тип W5W - 12V, 5W- за осветлението в багажника - С5W - 12V, 5WFiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
колега никои не ти е казал че трябва да носиш толкова резервни крушки колкото има по колата ти трябват ти 1 бр за фаровете (ако не е колата с две крушки на фар ) 2 бр 21ватови крушки 2бр кушки за габаритите отзад с малкия балон и 2 бр крушки за габаритите отпред без фасунка което прави общо 8 крушки които се побират в кутия с размери 10.5.10 см не е много маи апак да се оправдавате с това незнам как се сменя е малко смешно не мислите лиFiat Croma 2.5TD 86
Alfa Romeo 2.5TD 94
Коментар
-
do4ko написа:колега никои не ти е казал че трябва да носиш толкова резервни крушки колкото има по колата ти трябват ти 1 бр за фаровете (ако не е колата с две крушки на фар ) 2 бр 21ватови крушки 2бр кушки за габаритите отзад с малкия балон и 2 бр крушки за габаритите отпред без фасунка което прави общо 8 крушки които се побират в кутия с размери 10.5.10 см не е много маи апак да се оправдавате с това незнам как се сменя е малко смешно не мислите лиосветяване и светлинна сигнализация;
Коментар
-
do4ko написа:а според теб тези две 21 ватови крушки за какво са за плафона ли? а пък аз за фар с повече от две крушки не сам чувал една за късите светлини и една за дългите ще ме извиняваш за тона
Коментар
-
Направо ми кажи че трябва да ти кажа като на дете отзад на колата имаш 3 вида крушки две крушки с фасунки едните с малък балон за габаритите и всички други са с голям балон и са еднакви за мигачи, стопове, задна даже за мъглата светлините са стакива крушки другите по различни са за осветление на номера които са като за габаритите отпред без фасунка така до тука станаха 2 с малък балон 2 с голям балон 2 без фасунка общо 6 кришки така отпред имаш крушки за мигача същите като за отзад крушки за мигачите (мущачките) в калника като за габарита без фасунка за габаритите в фара без фасунка и една крушка за късите и една за дългите значи общо стават 8 крушки нали така? или аз не мога да смятам или тиFiat Croma 2.5TD 86
Alfa Romeo 2.5TD 94
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар