Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

От 1.02.отражат. жилетки били задължителни????

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

От 1.02.отражат. жилетки били задължителни????

Вярно ли е това???Купували ги като луди в Практикер....Става въпрос за това че ставало задължително във всяка кола да има такава.Аз нищо не съм чул...

вярно е даже и тема в форума имаше не е задължително от практикер и по бензиностанциите ги има

Коментар

Аз също нищо не съм чул.В Англия са задължителни.Всички стопаджии ги носят,мотористи,колоездачи, дори и около 20% от шофъорите на леки автомобили карат с тях по собствено желание /което не мога да си го обясня защо,казват че било безопасно/

Коментар

Re: От 1.02.отражат. жилетки били задължителни????

PUNTO_S55 написа:
        Вярно ли е това???Купували ги като луди в Практикер....Става въпрос за това че ставало задължително във всяка кола да има такава.Аз нищо не съм чул...
        Ами да вкарат една наредба да си купим и по една стоп палка и един кочан с актове за нарушения че таман в комплект с жилетката ако огладнея да изкарам някой лев
        Punto SX 1.1 55

Коментар

Re: От 1.02.отражат. жилетки били задължителни????

Punto SX написа:
          PUNTO_S55 написа:
          Ами да вкарат една наредба да си купим и по една стоп палка и един кочан с актове за нарушения че таман в комплект с жилетката ако огладнея да изкарам някой лев
          Да стават задължителни,ми няма начин ще купуваме а че е от 01.02 и аз не съм чул нищо!
          FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
          FIAT MAREA1.6 16V

Коментар

Някой знае ли какви са точно промените в ЗДП?
            Сега: Пунто 1,7 ТД ЕЛХ
            Преди: Браво 1,6 16в SX

Коментар

Тва е защото загледайте се колко камикадзета има по улиците. Миналата седмица един бастун на цариградско беше легнал под колата да си я оправя. Как не мина някой през него не знам. Та тия жилетки са с тая цел. Като ти се счупи колата в малките часове като клекнеш да я оправяш да не те забърше някой кьорчо.

Коментар

The_Wicker_Man написа:
                Тва е защото загледайте се колко камикадзета има по улиците. Миналата седмица един бастун на цариградско беше легнал под колата да си я оправя. Как не мина някой през него не знам. Та тия жилетки са с тая цел. Като ти се счупи колата в малките часове като клекнеш да я оправяш да не те забърше някой кьорчо.
                нещо от тоя род
                FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
                FIAT MAREA1.6 16V

Коментар

Той Киро прававилно беше казал в предната тема за фенерите на оная работа...
                  N.Y. State of Mind

Коментар

Хъм добре че си имам една в гардероба от време уно.ама ми е странно за чии с извинени ще ми трябва.Вярно че ако клекна да я оправям шанса някой да ме отнесе е много голям ама в крайна сметка нали сме в ЕС....там не съм видял някой да си оправя колата насред пътя и да е опакован с жилетки,светлоотразителни маратонки и дето казвате фенер на оная работа....
                    Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3

Коментар

Какви са тези глупости. Жилетки. И ако нямам такава жилетка какво?! Ще ме глобят ли. Кжете, защото за пръв път чувам за такава простотия.
                      Fiat Bravo SX 1.6 16V

Коментар

абе ти седни да сменяш задна лява гума в тъмното без жилетка и някой кьорчо като те отнесе и те прати при свети петър, ще си казваш по пътя - маа му стара, що се циганих за 4 лева ми не си купих от онези светлоотразителните жилетки.....
                        Fiat Punto 1.1-Синята птица
                        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

megamuscle написа:
                          Какви са тези глупости. Жилетки. И ако нямам такава жилетка какво?! Ще ме глобят ли. Кжете, защото за пръв път чувам за такава простотия.
                          Да

Коментар

Има ги и в метро, 4.80лв преди две седмици си взех само че е оранжева ама свети яко
                            Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Имам оранжева, светлоотразителна, нося си я в планината само.Да я пъхам ли в багажника на колата?И дали трябва да карам мотора с нея? Не вярвам да може да издържи на мотора едно едночасово пътуване със скорост 100 км/ч...

Коментар

Working...
                              X