Вярно ли е това???Купували ги като луди в Практикер....Става въпрос за това че ставало задължително във всяка кола да има такава.Аз нищо не съм чул...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
От 1.02.отражат. жилетки били задължителни????
Collapse
X
-
gdd55
Аз също нищо не съм чул.В Англия са задължителни.Всички стопаджии ги носят,мотористи,колоездачи, дори и около 20% от шофъорите на леки автомобили карат с тях по собствено желание /което не мога да си го обясня защо,казват че било безопасно/
Коментар
-
Re: От 1.02.отражат. жилетки били задължителни????
PUNTO_S55 написа:Вярно ли е това???Купували ги като луди в Практикер....Става въпрос за това че ставало задължително във всяка кола да има такава.Аз нищо не съм чул...Punto SX 1.1 55
Коментар
-
Re: От 1.02.отражат. жилетки били задължителни????
Punto SX написа:PUNTO_S55 написа:Вярно ли е това???Купували ги като луди в Практикер....Става въпрос за това че ставало задължително във всяка кола да има такава.Аз нищо не съм чул...FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
FIAT MAREA1.6 16V
Коментар
-
Тва е защото загледайте се колко камикадзета има по улиците. Миналата седмица един бастун на цариградско беше легнал под колата да си я оправя. Как не мина някой през него не знам. Та тия жилетки са с тая цел. Като ти се счупи колата в малките часове като клекнеш да я оправяш да не те забърше някой кьорчо.
Коментар
-
The_Wicker_Man написа:Тва е защото загледайте се колко камикадзета има по улиците. Миналата седмица един бастун на цариградско беше легнал под колата да си я оправя. Как не мина някой през него не знам. Та тия жилетки са с тая цел. Като ти се счупи колата в малките часове като клекнеш да я оправяш да не те забърше някой кьорчо.FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
FIAT MAREA1.6 16V
Коментар
-
Хъм добре че си имам една в гардероба от време уно.ама ми е странно за чии с извинени ще ми трябва.Вярно че ако клекна да я оправям шанса някой да ме отнесе е много голям ама в крайна сметка нали сме в ЕС....там не съм видял някой да си оправя колата насред пътя и да е опакован с жилетки,светлоотразителни маратонки и дето казвате фенер на оная работа....Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
-
абе ти седни да сменяш задна лява гума в тъмното без жилетка и някой кьорчо като те отнесе и те прати при свети петър, ще си казваш по пътя - маа му стара, що се циганих за 4 лева ми не си купих от онези светлоотразителните жилетки.....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Humppa
Имам оранжева, светлоотразителна, нося си я в планината само.Да я пъхам ли в багажника на колата?И дали трябва да карам мотора с нея? Не вярвам да може да издържи на мотора едно едночасово пътуване със скорост 100 км/ч...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар