ами оня ден си карам аз в проливния дъжд... и така паднах в една дупка, че:- чисто нова гума отиде на боклука- 2 изкривени джанти- балон на задната гума- изпуснал амортисьор и надявам се да не излезе още нещо...та сега трябва да тарся нови предни амортисьори... в една тема прочетох че в александър ауто имали някакви за 56 кинта. на мен едни майстор-приятели ми казаха че могат да ми сложат някакви хубави (не си спомням марка) за 80лв. единия...утре смятам да пообиколя и да видя цени...въпроса ми е къде да търся? мисля да видя в александър ауто и T & N... и какви бихте ми препоръчали? аз съм с Темпра 1.9ТД 94г.благодаря предварително за всякакви съвети!п.с. а да не ви казвам какво псуване е и досега като се сетя за дупката...аз тогава се обадих на застрахователя и той ми каза ако искам да викна КАТ да ми съставят АКТ(?!) за несъобразена скорост! каква несъобразена скорост- това е София-> т.е. дупките са повече от асфалта...аз се отказах да викам КАТ, а може би трябваше... още повече че някои приятели ми казаха че нямало да ми напишат акт а протокол... но като не знаех...аз и все още не знам какво всъщност ще ти напишат от КАТ-- АКТ или протокол... но все пак си мисля че застрахователя не ме посъветва адекватно...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
хора, пътища... и дупки...
Collapse
X
-
в александър ауто- амортисьори-71лвT & N-69лв нови и 64 рециклирании на 2-те места са кофопгаранция ми дават само ако са монтирани в техен сервиз... и сега се чудя дали при тях да ги монтират или при познати майстори... без гаранция 6месеца...притеснявам се по принцип да си давам колата на майстори при които не съм бил...така че сега съм в едно чудене...ФИАТ ТЕМПРА 1.9TD
Коментар
-
prog написа:в александър ауто- амортисьори-71лвT & N-69лв нови и 64 рециклирании на 2-те места са кофопгаранция ми дават само ако са монтирани в техен сервиз... и сега се чудя дали при тях да ги монтират или при познати майстори... без гаранция 6месеца...притеснявам се по принцип да си давам колата на майстори при които не съм бил...така че сега съм в едно чудене...TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
и аз реших да оставя гаранцията и да ми ги направи човек който познавам.незнам дали аз ще купувам амортисьорите или той, но все пак как да позная че това което ми дават наистина е за 1.9ТД, а не за 1.9Д(въпроса ми сигурно е тъп защото може би го пише някъде но все пак не знам... да попитам по-добре)ФИАТ ТЕМПРА 1.9TD
Коментар
-
prog написа:и аз реших да оставя гаранцията и да ми ги направи човек който познавам.незнам дали аз ще купувам амортисьорите или той, но все пак как да позная че това което ми дават наистина е за 1.9ТД, а не за 1.9Д(въпроса ми сигурно е тъп защото може би го пише някъде но все пак не знам... да попитам по-добре)TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар