В петък ми се случи много странна случка. Скъсах 2 пистови ремъка за 1 ден. След като се скъса първия отидох и си взех нов но щастието ми трая само 10-тина километра докато се скъса и той. След оглед при Киро Алфата се оказа че е прецакан обтегача на ремъка. Корпуса му се държи само на 1 болт и подвижната част лагерува на втулка която беше разбита. Новият обтегач е 68лв...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скъсан пистов ремък
Collapse
X
-
Tornado написа:То май и аз вървя по този път.Ама да видим какво ще стане днес ги свалях двете ролки и ги смазвах.
Коментар
-
Моята ролка се беше направо разцепила на 2. Между двете половини на черупката където е пружината имаше цепка поне 5-6мм. И така се получава несъосност на ролката. Жалко че я хвърлих и не я снимах ...Има и една обикновена ролка която не обтяга - тя е 30 лева - добре че хората я приеха обратно.Тоя ремък голям консуматив идва - 29 ремък + 30 ролка + 68 обтегач ...
Коментар
-
gdd55
Re: Скъсан пистов ремък
ilkor написа:В петък ми се случи много странна случка. Скъсах 2 пистови ремъка за 1 ден. След като се скъса първия отидох и си взех нов но щастието ми трая само 10-тина километра докато се скъса и той. След оглед при Киро Алфата се оказа че е прецакан обтегача на ремъка. Корпуса му се държи само на 1 болт и подвижната част лагерува на втулка която беше разбита. Новият обтегач е 68лв...
Коментар
-
hit-ko написа:Tornado написа:То май и аз вървя по този път.Ама да видим какво ще стане днес ги свалях двете ролки и ги смазвах.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Re: Скъсан пистов ремък
ilkor написа:В петък ми се случи много странна случка. Скъсах 2 пистови ремъка за 1 ден. След като се скъса първия отидох и си взех нов но щастието ми трая само 10-тина километра докато се скъса и той. След оглед при Киро Алфата се оказа че е прецакан обтегача на ремъка. Корпуса му се държи само на 1 болт и подвижната част лагерува на втулка която беше разбита. Новият обтегач е 68лв...FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
FIAT MAREA1.6 16V
Коментар
-
Tornado написа:hit-ko написа:Tornado написа:То май и аз вървя по този път.Ама да видим какво ще стане днес ги свалях двете ролки и ги смазвах.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар