Колеги, попаднах на тази статия /на руски език е /:http://autopilot.kommersant.ru/issue...d=fiatba01Не знам какъв коментар да дам ??? Иска ми се да извикам - НЕ, Не е вярно !!! Но за съжаление, четейки за проблемите на съфорумците /а и от мой лични наблюдения за 6 месеца/ казвам - ДА, Има много верни неща в статията !!! Особено ме впечатли това за инжекторите на 1.6 ...Както и да е - основно я давам с информативна цел за да може всеки да си направи извод за нещата които е задължително да провери и смени след определен пробег, а и всеки може би ще намери отговор на често задаваните въпроси за проблеми в този раздел !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отговор на много от въпросите ... ?!
Collapse
X
-
нямам наблюдения на браво,от типото съм доволен,имал съм форд сиера,не мога да кажа чее по здрава от фиата,а като мотор фиата го превъзхожда(на сиерата през 5000 се налагаше да регулирам клапани,на фията само в началото и след това 30000без грижи)сиерата возеше по-меко,ама тя е друг клас,имах и голф,противно на мненията че бил много здрав и ремонтопригоден не е така във всички области,втулката на стартера му е в блока на мотора,по добре е от към предница,шарнири и фтулки се сменят по отделно,темостата е по ефтин,ама вози като каруца и неудобен вътре за каране,абе пълно щастие няма :D :D :Dтипо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
хюндай акцент 1.5 CNG
киа каренс +метан
Реклама
Collapse
Коментар