Ами тази за инжекциона е едно като спринцовка дето пръска Тази за еърбега е една глава човешка с кръгче пред нея. Та при мен те гаснеха почти едновременно ако не се лъжа но все пак се забелязваше интервалче от време че едната по-бързо гасне.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Brava 1.6 16V, Няколко въпроса :-)
Collapse
X
-
vassil_bk написа:Сигурно ви писна вече от мен, ама пак имам няколко въпроса... Има ли Brava само с 1 Airbag? Имали също и без? Гледам, че на повечето, мястото над жабката е изтърбушено и там е сложено нещо като рафтче, да си слага човек партакешите в него.1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ
Коментар
-
vassil_bk написа:Uneek написа:Има само с 1 еърбег, може и да намериш модел която няма нито един. Това за крушките е вярно, имаше специална тема, че джамбазите дават накъсо крушката на еърбега със тази на инжекцията когато има проблем, така че гледай да не гаснат по едно и също времеnadq написа:Задължително, всички модели имат поне 1, на волана - все пак е модел ’95 и от тогава, производителите започнаха да обръщат повече внимание на сигурността.
Коментар
-
Има значение явно от къде е колата, защото в Германия почти всички Brava са с 2 airbag-а!!! Без значение какво изпълнение е ELX, EL, SX или S и коя година... Ами на тези от вас, които имат на волана, пише ли долу на третия лъч "airbag"? Гледам, че има някакъв надпис, но не мога да го разчета... И самия волан ми се струва малко по-надут, точно в средата, от другия, който няма. Явно ще се наложи да се примиря с тази екстра Барем с ABS да успея да намеря...
Коментар
-
Следващия въпрос: при нефабрично поставена газова уредба, НЕ-газов инжекцион, (за 1.6 16V) каква е практиката при повечето от вашите автомобили на газ? Дупчат ли се колекторите? Ако да, колко е смяната с нови? Може ли да се зашушат старите? Искам главно да разбера, ако е слагана газова, дали мога да я махна и колата да си работи така, както е била преди слагането на газта? Дали ще има странични ефекто-дефекти поради работата и на газ?
Коментар
-
Колега,чудя ти се,ако има сложена газова уредба защо ще я махаш?Нека си седи,пък като искаш да караш скъпо си цъкни копчето на безин и си карай на бензин.Дупките мисля,че могат да се запушат.Недостатък на газ-скапва се по-бързо катализатора(дали това е така не мога да го твърдя.Така съм чувал)От там нататък само плюсове,ако е работила на газ.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар