Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проверка за крадена кола?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проверка за крадена кола?

Пичове, как се разбира като купуваш кола, че не е крадена?При регистрацията ли я проверяват или при вноса на границата?
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

И при двете.Кой ще открадне кола за 5-7000 лева пък и италианска.
    FIAT PUNTO GT1 Kyron 2000xdi nisan serena 1.6

Коментар

С номера на двигателя, даваш 50 лв. в КАТ и ти я проверяват, естественно преди да си я платил.
      OPEL ASTRA 1.4 16V 75Hp 2001г.-сегашна любовница
      FIAT BRAVO JTD 105 - бъдеща куртизанка

Коментар

Колата не е италианска и си е 11-12 бона. Така че въпросът стои. Моля за бързи отговори, защото утре ще става сделката. Колата не е за мен. Аз си имам италианката!

Коментар

Преди да дадеш парите се минава на канал, взимат се номерата на рамата и двигателя и се пускат в компютрите на КАТ.Ако е крадена задължително я прибират,въпроса е кой ще изгори с парите.Другия начин е с познат който да провери номерата в масивите без колата да е дошла на канала-сигурно става и с известна сума.
          FIAT PUNTO GT1 Kyron 2000xdi nisan serena 1.6

Коментар

Утре минава на канал. Дано всичко мине ок. Оказва се примерно, че ако във фактурата на колата пише по-малка сума и се окаже крадена - можеш да съдиш тоя, дето я продава за тази сума. Освен това имало и една кофти постановка...понякога наш човек звънял в страната, откъдето е колата и оня чак тогава я обявява за открадната...когато вече е на твое име. Човек трябва да внимава, особено ако се касае за скъпа кола.

Коментар

Working...
            X