Имам сериозен проблем със скоростната кутия на моя FIAT Punto 1995г. Винеги при студено и влажно време както е сега скоростите блокират и колата може да вклучва само на 2ра, 4та и R предавка което я прави особено трудна за каране .Ниакой може ли да ми даде идея от какво става така защото майстора от кварталния сервиз не може и дали проблема е в скоростмата кутия или някаде другаде, и дали може да се оправи или избегне по ниакакав наначин? Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПРОБЛЕМ с FIAT Punto 1.3 1995г.
Collapse
X
-
Първо смени маслото на скоростната кутия-при гореща скоростна кутия че да изтече максимално.После се заври под колата и виж пластмасовите втулки по лостовата система от скоростния лост до скоростната кутия-вероятно повечето от тях са си заминали.Съветвам те да ги смениш всичките а не само тези които имат видими луфтове-втулките не са скъпи а и едва ли повече ще ти се налага да го правиш.Много е важно с каква грес ще ги напълнеш преди поставянето-вземи литиева,тя издържа на мокрене и температура.FIAT PUNTO GT1 Kyron 2000xdi nisan serena 1.6
-
Много сме далече-аз съм в Младост.Маслото може да се смени навсякъде.За втулките бих препоръчал "VIP-сервиз" в Младост срещу Била.Далече ти е ,но ако решиш може да се обадиш на телефон 9744218 и да се разберете предварително.Там една част от майсторите са фенове на италианските коли и съответно са на ти с тях-поне досега не съм имал проблеми с моите италиански автомобили.Веднъж им закарах НИСАН СЕРЕНА за ремонт и не останах очарован.Успех.Напиши какъв е резултата.FIAT PUNTO GT1 Kyron 2000xdi nisan serena 1.6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар