Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФИАТ БАРЧЕТА

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ФИАТ БАРЧЕТА

Моля някой който е имал или има да ми каже това онова за колата! Тя не е за мен за сестра ми е, яко се е влюбила в нея и сега търси оферти.но преди това и казах да почака да попитам да видим какво ще ми кажете! Интересуваму поддръжката,части евтини, скъпи търси си ли се смисъл дали след една година ще се продаде, чупи ли се яко като моя фиат уно или само унотата са така благодаря предварително
    Прикачени файлове

Коментар

Re: ФИАТ БАРЧЕТА

chukanqka написа:
      Моля някой който е имал или има да ми каже това онова за колата! Тя не е за мен за сестра ми е, яко се е влюбила в нея и сега търси оферти.но преди това и казах да почака да попитам да видим какво ще ми кажете! Интересуваму поддръжката,части евтини, скъпи търси си ли се смисъл дали след една година ще се продаде, чупи ли се яко като моя фиат уно или само унотата са така благодаря предварително
      Автомобил, преди всичко със спортен характер, мотор 1.8/16V -131 кс, окачване като на ПУНТО / почти всичко пасва/ достатъчно популярно, мотора също се монтира на много други Фиати - няма нищо дефицитно , като изключим частите по купето, понеже автомобила е малко популярен в БГ. Корозионно устойчив, така както всички модели след 91г, много атрактивен и приятен за каране и мисля, че ще си бъде актуален още доста години, понеже вече си има и нова визия! А, за цените можеш да погледнеш в сайта - долу до подписа ми, повечето цени за като на Пунто!

Коментар

оф

Извинявам се за оф-а, но всъщност има ли друг модел на Фиат, който да е чисто кабрио или Барчетата е първа и за сега последна?
        Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

мерси за отговора и още нещо някой ако знаекакво да се гледа при покупка

Коментар

chukanqka написа:
            Според мен , работата си е за специалист, а ти ако не си по техниката, гледай цената и тя е важна!

Коментар

hit-ko написа:
              chukanqka написа:
              Според мен , работата си е за специалист, а ти ако не си по техниката, гледай цената и тя е важна!
              :D

Коментар

кола

това е като пунто окачване, но с голям двигател 1,6 или 1,8.но вътре е по различно достаготино е
                КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Re: кола

kluchar написа:
                  това е като пунто окачване, но с голям двигател 1,6 или 1,8.но вътре е по различно достаготино е
                  "kluchar" няма общо с Пунтото, Барчета и Купе са базирани на Фиат Типо
                  Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                  Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                  Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                  Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

Working...
                  X