та въпроса ми е нормално ли е при инжекционите /1,6 моно темпра/ и по-конкретно при мен колата да пали след певъртане на 2-3 пъти на мотора. в смисъл пали винаги перфектно и от първия път, но просто трябва да задържа около 2 до 3 сек на стартер. винаги пали на един и същи такт, но никога не е първия. става въпрос за бензин. на газ пали моментално
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Палене при темпра
Collapse
X
-
Re: Палене при темпра
pakumba написа:та въпроса ми е нормално ли е при инжекционите /1,6 моно темпра/ и по-конкретно при мен колата да пали след певъртане на 2-3 пъти на мотора. в смисъл пали винаги перфектно и от първия път, но просто трябва да задържа около 2 до 3 сек на стартер. винаги пали на един и същи такт, но никога не е първия. става въпрос за бензин. на газ пали моменталноFiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW
Коментар
-
lu40 написа:pakumba написа:та въпроса ми е нормално ли е при инжекционите /1,6 моно темпра/ и по-конкретно при мен колата да пали след певъртане на 2-3 пъти на мотора. в смисъл пали винаги перфектно и от първия път, но просто трябва да задържа около 2 до 3 сек на стартер. винаги пали на един и същи такт, но никога не е първия. става въпрос за бензин. на газ пали моменталноLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Може би е нормално. Типото ми беше така - няма вариант да не запали, но винаги на 2-рата или 3-тата секунда, никога "от четвърт". За 3 години и 50 хил. км това не се промени...Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Така е и при мен. Има си обяснение, ако тръгнеш логически да се чудиш защо е така - за да може маслената помпа да подкачи масло, преди да запалиш, примерно Вартбурга ми, палеше от точно, ама точно 1/2 оборот и тръгвах веднага(загрява се в движение), но при него така и трябва1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ
Коментар
-
pakumba написа:та въпроса ми е нормално ли е при инжекционите /1,6 моно темпра/ и по-конкретно при мен колата да пали след певъртане на 2-3 пъти на мотора. в смисъл пали винаги перфектно и от първия път, но просто трябва да задържа около 2 до 3 сек на стартер. винаги пали на един и същи такт, но никога не е първия. става въпрос за бензин. на газ пали моментално
Коментар
-
pakumba написа:lu40 написа:pakumba написа:та въпроса ми е нормално ли е при инжекционите /1,6 моно темпра/ и по-конкретно при мен колата да пали след певъртане на 2-3 пъти на мотора. в смисъл пали винаги перфектно и от първия път, но просто трябва да задържа около 2 до 3 сек на стартер. винаги пали на един и същи такт, но никога не е първия. става въпрос за бензин. на газ пали моменталноFiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар