На пунтото ми дръжките не се прибират. Правих някакви опити да сваля кората но ме е сртах да не прецакам нещо. Ако може някой да даде акъл ще съм много благодарен.Става въпрос за Nuova Punto 2002 година. Двуврато е.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на дръжки на Пунто*solved
Collapse
X
-
Re: Смяна на дръжки на Пунто
AdViSoRa написа:На пунтото ми дръжките не се прибират. Правих някакви опити да сваля кората но ме е сртах да не прецакам нещо. Ако може някой да даде акъл ще съм много благодарен.Става въпрос за Nuova Punto 2002 година. Двуврато е.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
-
Nino написа:AdViSoRa написа:На пунтото ми дръжките не се прибират. Правих някакви опити да сваля кората но ме е сртах да не прецакам нещо. Ако може някой да даде акъл ще съм много благодарен.Става въпрос за Nuova Punto 2002 година. Двуврато е.FIAT Nuova Punto 1.2 8V
FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
...and justice for all
Коментар
-
AdViSoRa написа:Nino написа:AdViSoRa написа:На пунтото ми дръжките не се прибират. Правих някакви опити да сваля кората но ме е сртах да не прецакам нещо. Ако може някой да даде акъл ще съм много благодарен.Става въпрос за Nuova Punto 2002 година. Двуврато е.Punto SX 1.1 55
Коментар
-
Punto SX написа:AdViSoRa написа:Nino написа:AdViSoRa написа:На пунтото ми дръжките не се прибират. Правих някакви опити да сваля кората но ме е сртах да не прецакам нещо. Ако може някой да даде акъл ще съм много благодарен.Става въпрос за Nuova Punto 2002 година. Двуврато е.FIAT Nuova Punto 1.2 8V
FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
...and justice for all
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар