Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проверявайте периодично маслото в скоростите!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

така проверих си маслото в скоростната кутия,гледам някой колеги са писали в по горни постове 4е трябва да протече е моита не протече но като бутнах с пръст ми се струва 4е е то4но на нивото на пробката(за това не прокапа) това добрели е......?
    now. BMW E39 523i '98 170hp
    ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
    ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

според мен да ! остане ли без масло кутията направо изхвърляй колата от няколко години имам проблеми със скоростната кутия по съшата причина че всичкото масло изтече през маншона на полуоската без да разбера докато се счупи кутията . два пъти са правени ремонти с подмяна на всички части в нея но и сега си е разбита.това масло найстина трябва да се проверява и то често че после ще струва много пари !
      Tipo 1.6 i.e. '94

Коментар

Хайде има схема и никой не казва от къде като се скъса маншона изтича маслото.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Нещо с празни приказки и дървени философии не ми се занимава, та затова пиша какво стана.Естествено, че проблема беше в този лагер който се намира след вътрешното каре на късата полуоска и беше сменен на момента.Лагера беше износен и пропускаше масло.По -важното е, че за моята кола дават два размера лагери.. аз бях взел и двата, естествено с уговорка за връщане.Манщона беше сменен с нов.За ЧЕТЯЩИТЕ ПО ДИАГОНАЛ, ще спомена, че никъде не съм употребил израза "СКЪСАН МАНШОН"... употребил съм "ТЕЧАЩ"!Дано, не си четем и фишовете за заплати по диагонал!!!Проблема е гаден защото за 4-5 месеца ск.кутия беше загубила 400-450 мл масло, при вместимост 1.98л.Това е много!
          SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Re: Проверявайте периодично маслото в скоростите!

Nino написа:
            Току що се връщам от масларница.Доляха 400 мл масло в скоростите, при обем 2л. Маслото съм го сменял преди 5 месеца.Причината е течащ маншон на полуоската.Новия го мъкна 9 месеца в багажника, но това "няма време" можеше да доведе до лоши неща.Още другата събота го сменям!
            И на мен не ми се спори повече ако има нещо продължаваме само на лични.
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
            X